LİSANS İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Son günlerde lisans işlemleri için lisans birimimize gelen bir çok kulüp yetkilimizin evraklarını eksik olarak getirdikleri ve özellikle nüfus cüzdanı fotokopilerini getirmedikleri tespit edilmiştir. Nüfus cüzdanı aslı ile birlikte fotokopisini getirmeyip burada fotokopi ile çoğaltmak isteyen kulüp temsilcilerimiz, şu dönemde zaten yoğun olan İASKF ve İl Başkanlığımızda ekstra yoğunluğa sebep olmaktadırlar.
Kimi kulüplerimiz ise yönetici kartı başvurularında eksik evrak getirmekte olup Yönetici kartları için başvuru yapan kulüplerimiz Ek-2 ve Karar Defteri Fotokopisi, Kimlik aslı ve fotokopisi ile 2 Adet vesikalık resim (Pasaport için çekilen resimler kabul edilmeyecektir) getireceklerdir. Ayrıca her bir başvuru (vize, filiz lisans ve yönetici kartı) için sağlık raporu haricinde kurallara uygun olarak çekilmiş iki adet vesikalık resim getirilmesi mecburidir.
Eksik getirilen her bir evrak, işlemlerin uzaması ile birlikte kulüplerimizin de mağdur olmasına sebep olmakta, kulüp yetkililerimiz uzayan işlemler ve son güne bırakılan lisanslar dolayısıyla sabahlara kadar lisans için beklemektedirler.
Kulüplerimiz katılım formlarını teslim ederlerken kendilerine teslim edilen 2013 – 2014 Sezonu Amatör Liglerde Uygulanacak Esaslar Kitapçığı’nda hangi evrakların teslim edileceğine dair gerekli açıklamalar bulunmaktadır. Ayrıca; www.tffistanbul.org internet sitemizde indirmeler bölümünde büyük tablodan da hazırlanması gereken evrakları detaylı bir şekilde görebileceklerdir.
Gereğini rica ederiz.