LİSANS İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR

VİZE VE FİLİZ LİSANSLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Daha önce açıklandığı üzere 2013-2014 sezonu 24 Ağustos 2013 tarihinde Süper Amatör Lig’de çalacak ilk düdükle birlikte başlayacak. Akabinde ise sırasıyla 14 Eylül 2013 tarihinde 1.Amatör Lig, 21 Eylül 2013 tarihinde U15 Ligi ve 28 Eylül 2013 tarihinde ise U17 Ligi başlayacaktır.

Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da başlama tarihlerinde herhangi bir değişikliğe gidilmeyecektir. Yapılacak en küçük bir değişikliğin bütün sezon planlamasının aksamasına neden olacağı ve bundan da en çok kulüplerimizin etkileneceği unutulmamalıdır. Dolayısıyla liglerin başlama tarihleri ile ilgili olarak farklı beklenti içine girilmemelidir.

Bu vesileyle liglerimizin başlangıç tarihlerinin belli olmasıyla birlikte kulüplerimizden en büyük ricamız ücretsiz olarak işlem yapılan filiz lisans ve vize işlemlerine bir an önce başlanmasıdır. Şimdiden başladığınız filiz lisans ve vize işlemleri ile önümüzdeki günlerde lisans işlemleri konusunda yaşanılacak sıkıntıların ve saatlerce lisans beklemelerin de önüne geçecek ve siz değerli kulüplerimizin mağduriyetleri de önlenmiş olacaktır.

Bilindiği gibi kulüplerimizin lisans işlemlerine başlayabilmesi için öncelikle katılım evrakları ile birlikte katılım ücretinin yatırılıp İl Başkanlığımıza teslim edilmesi gerekmektedir. İl Başkanlığımız ve İASKF’ye bağlı olarak çalışan lisans birimimiz lisans işlemleri için hazır beklemektedir.

İvedilikle işlemlere başlamanızı önemle rica ederim.

 

Yemen EKŞİOĞLU

TFF İstanbul İl Başkanı