KUPALAR SAHİPLERİNİ BULUYOR

İASKF'nin Çalışmaları neticesinde 2008-2009 döneminden itibaren verilmeyen kupalar sahiplerini buluyor. Yeni sezon Fair-Play organizasyonu ve Futbol Prensi seçmeleri ise geniş kapsamlı olarak yapılacak.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULUYOR
iASKF'nin kulüplerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla kurulan Ar-Ge, Spor, Hukuk ve Sağlık Kurulları çalışmalarına devam etmektedir. Bu çalışmalar neticesinde öncelik olarak geçmiş futbol sezonlarına ait kupalar kulüplerimize bir organizasyon ile beraber dağıtılacaktır. 09.01.2012 Pazartesi günü saat 19,00’da yapılacak olan yemekli organizasyonda kulüplerimizle İASKF Orhan Saka Amatörler Evinde bir araya gelinecektir. Kupa alacak kulüplerimizin isimleri görmek için tıklayınız…
 


FUTBOL PRENSİ YARIŞMASI BAŞVURU VE SEÇMELERi

Futbol Prensi, geleceğin yıldızlarını arayan bir futbol yarışması. Binlerce yetenekli genç arasından seçilecek Türkiye’nin Futbol Prensi, Liverpool FC’nin dünyaca ünlü akademisinde bir yıl futbol eğitimi alarak hayallerini gerçekleştirecek ve “Asla yalnız yürümeyecek!”
14–16 yaş arası gençlerin yarışabileceği, 8 Kasım’da Konya’da başlamış olan eleme heyecanı, 5 Şubat’ta İstanbul’da sona erecek. 15 şehirde yapılacak 16 eleme sonrasında (İstanbul ‘da Anadolu ve Avrupa olmak üzere 2 seçme yapılacaktır), her şehirden 5 kişi olmak üzere 80 genç futbolcu yarı finallerde yarışmaya hak kazanacak. iASKF yapacağı çalışmalar neticesinde İlimiz Futbol Prensini rüyalarına kavuşturmayı hedefliyor.
 


FAİR-PLAY ADAYLARI

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Fair - Play Ödülü 2011 aday tarama işlemlerine başlamış bulunmaktadır. iASKF'den temin edilebilinecek Fair-Play aday formu vasıtası ile kulüplerimiz yönetim sporcu, teknik adam dâhil olmak üzere bu ödüle adaylıklarını koyabilecekler. Sporda Kardeşlik Ruhunu her zaman önde tutan İASKF, bu konu üzerinde hassasiyetle durmaktadır.