KULÜPLERİMİZİN ÖNEMLE DİKKATİNE:

2015-2016 Futbol sezonu ilk kez (filiz) lisans çıkartma vevize işlemleri yapacak olan futbolcuların tescil işlemleri transfer ve tescildönemleri ile bağlı olmaksızın 06.06.2016 tarihine kadar yapabilir.

Amatör futbolcuların transfer işlemleri ise;

1.     Transfer dönemi : 29 Temmuz-12 Ekim2015

2.     Transfer dönemi  : 4 Ocak – 15 Şubat2016

Tescil dönemlerinde gerçekleşecektir.

2015-2016 sezonunda 5 Eylül 2015 tarihinde SAL ve U15 ligleribaşlayacağından, personel iş yoğunluğu göz önünde bulundurularak; KULÜPLERİMİZİNÖZELLİKLE vize işlemlerinin (SAL ve U15) Ağustos ayı içerisinde ASKF’yeulaştırılması ÖNEMLE DUYURULUR.

Kulüplerimizin tüm evraklarını: Ağustos-Eylül-Ekim aylarındaen geç PERŞEMBE günleri mesai saatleri içerisinde ASKF/TÜFAD’a teslim etmelerigerekmektedir.

Özellikle kulüplerimizin;  Ağustos-Eylül-Ekim aylarında futbolcu yöneticievraklarını ASKF’ye ve Teknik Kadro evraklarını TÜFAD’a CUMA GÜNLERİULAŞTIRDIKLARINDA, bu işlemlerin bitmiş olarak Bölge Müdürlüğünden teslimininpazartesi ve sonrasına kalabileceği unutulmamalıdır. (Bölge Müdürlüklerindeişlemler sırasındaki YOĞUNLUK, SİSTEMDE HERHANGİ PROBLEM, EKSİK EVRAK…gibiçeşitli faktörlerden. Aynı zamanda İstanbul TFF Bölge Müdürlüğüne EDİRNE,KIRKLARELİ, TEKİRDAĞ illeri ve kulüpleri de bağlıdır.)