KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE

IASKF TARAFINDAN HER SENE GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN IFTAR DAVETLERI, YEREL YONETİMLERIN DE DESTEGIYLE BU YIL ÇOK FARKLI OLACAK

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, üye kulüpleri ile beraber olabilme ve sorunlarını dinleyip fikir alışverişinde bulunarak karşılıklı konuşmak üzere Mübarek Ramazan ayında İftar Programı düzenlenmiştir.

07.08.2012 Salı günü Federasyonumuz, Maltepe Belediye Başkanlığı ve Maltepe Amatör Kulüpler Birliğinin katılımları ile iftar yemeği verecektir. Aynı gün yapılacak olan SAL ve 1.AL Anadolu Yakası kura çekimlerinde program değişikliği yoktur. Daha önce duyurulduğu gibi 07.08.2012 Salı günü, TFFHGD İstanbul Şubesi, Burhan Felek Konferans Salonu’nda, Saat:13.00’te Süper Amatör Lig Kura Çekimleri yapılacaktır. Aynı gün Saat: 14.00’te ise 1. Amatör Lig Anadolu Yakası Takımları’nın kura çekimi gerçekleştirilecektir.
08.08.2012 Çarşamba günü ise Federasyonumuz, Kâğıthane Belediye Başkanlığı, TFF İstanbul İl Başkanlığı ve Kağıthane Kulüpler Birliğinin katılımları ile Avrupa Yakası’ndan kuraya katılacak olan kulüplerimize iftar yemeği verecektir.  
Bu sebeple daha önceden duyurulan kura çekimi Saat: 13.00’den Saat: 17.00’ye ertelenmiştir. Avrupa Yakası’ndan kura çekimlerine iştirak eden bütün kulüplerimiz iftar yemeğine davetlidir.  
Aynı gün yapılması planlanan 1. Amatör Lig SİLİVRİ-ÇATALCA-B.ÇEKMECE Bölgesi Takımları’nın kura çekimi ise bir ertesi güne ertelenmiştir. Bu değişikliğe göre kura  09.08.2012 Perşembe günü Saat: 18.00’de, Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, gerçekleştirilecektir.
Anadolu ve Avrupa yakasında yapılacak iki büyük organizasyonla düzenlenecek olan iftar buluşmalarında Avrupa yakası organizasyonunda Kâğıthane Belediyesi, Anadolu yakasındaki organizasyonda ise Maltepe Belediyesi ev sahipliği yapacaktır.
Yapılacak olan bu organizasyonlarda bizleri yalnız bırakmayarak, yardımlarını esirgemeyen Kâğıthane ve Maltepe Belediyelerine ayrıca Maltepe ve Kağıthane Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanlıklarına ve TFF İstanbul İl Başkanlığı’na teşekkür ederiz.
 
İFTAR PROGRAMI:
07.08.2012 Salı
Yer: Yeşil Cennet Turistik Tesisleri 
Ferhatpaşa Yolu, Büyükbakkalköy, Maltepe/İstanbul 

08.08.2012 Çarşamba
Yer: Kâğıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisleri
Kağıthane