KULÜPLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU!

Daha önce de belirtildiği gibi, Süper Amatör Lig 17 Eylül 2011, 1.Amatör Lig 24 Eylül 2011 Tarihlerinde başlayacaktır.

Liglerimizin kura çekimleri 25 Ağustos 2011 Tarihi’nde Süper Amatör Lig, 26 Ağustos 2011 Tarihi’nde ise 1.Amatör Lig olarak belirlenmiş ve siz değerli kulüplerimize daha önceden duyurulmuştur.

Takım sayılarının belirlenip, gruplandırmaların sağlıklı bir şekilde oluşturulabilmesi için 22 Ağustos 2011 Tarihi’ne kadar kulüplerimizin KATILIM FORMLARI’nı ivedilikle İl Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmekte olup, bu tarihten sonra getirilen evraklar KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Ayrıca daha önce ilan edilen LİGLER ZAMANLAMASI ile ilgili bazı değişikliklere gidilmiştir. Bu konu ile ilgili İl Başkanlığı’nın yazı ve ekleri aşağıda dikkatlerinize sunulmuştur.

2011-2012 LİGLER ZAMANLAMASI indirmek için tıklayınız.

2011-2012 LİGLER ETÜDÜ indirmek için tıklayınız.

2011-2012 LİGLER İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER indirmek için tıklayınız.

 

SPOR KULÜBÜ BAŞKANLIKLARINA

 

1 – Daha önce belirtilen lig zamanlama ve gruplardaki takım sayıları TFF’nin Türkiye genelinde yeni yaptığı düzenlemeler sebebiyle;

a)      İlimizdeki tabana dönük liglerin gruplardaki takım sayıları artırılmıştır.

b)      Daha önce genellikle 14 Hafta süren bu liglerdeki hafta sayıları 18’e yükselmiştir.

c)      Bu durumda gerek liglerin zamanında bitirilebilmesi ve gerekse sayısı biraz daha yükselen haftalık maç sayılarının bilinen statlara sığdırabilme kapasitesinin sorunları sebebiyle,

d)      Adı geçen liglerde oynanacak 18 Haftalık sürede takımlar maçlarının bazılarını hafta aralarında oynamak zorundadırlar.

2 –

a)      Bu sebeple; yeniden düzenlenen ekteki “Genel Bilgiler” ile internet sitemizde tekrar güncellenerek yayınlanan “Ligler Zamanlaması”nın kulüpler tarafından incelenerek Amatör kategorilere katılma yazılarını dikkatli olarak tanzim etmeleri gerekmektedir.

b)      Okul müsabakalarına katılan takımlarda futbolcusu oynayan takımların resmi lig maçları ertelenmeyecektir.

c)      Grup birincisi takılarımızdan Türkiye Şampiyonalarına katılanların, diğer kategoride oynayan takımlarının maçları hiçbir şekilde ertelenmeyecektir.

 

Yeni sezonda başarılar dilerim.

Saygılarımla.  

Yemen EKŞİOĞLU

TFF İstanbul İl Başkanı