KULÜPLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU

Ülkemizin içinde bulunduğu pandemi sürecinde kulüp yöneticilerinin zor durumda kaldığı bu dönemde kulüplerimize destek olmaya çalışmış, Spor Bakanlığı aracılığı ile kulüplerimize 5 BİN liralik bir maddi destek çıkarttırmıştık.

Yapılan bu çalışma neticesinde birçok kulübümüz istenen şartları yerine getirerek yardım parasını almış olup, bazı kulüplerimiz ise henüz maddi yardım için herhangi bir başvuruda bulunmamıştır.

Aşağıda maddi yardımı almak için başvuruda bulunmayan kulüplerimizin listesi çıkarılmış olup, listede adı yazan ve yardım parasını almayan kulüplerimizin en geç bu ay sonuna kadar (Nisan ayı sonu) başvuruda bulunmaları aksi takdirde kendilerine çıkarılmış olan maddi yardımın hazineye iade olacağından bu yardımdan sonradan herhangi bir şekilde yararlanamayacakları ÖNEMLE DUYURULUR. 

Not: Kulüplerimiz için sorun olan “Vergi borcu yoktur” yazısı çabalarımız neticesinde 5 Bin TL maddi yardım alacak kulüplerimiz için gerekli olmayıp, 5 Bin TL üzeri maddi yardım alacak kulüplerimizin ise vergi borcu yoktur yazısı getirmesi gerekmektedir.

 

Henüz maddi yardım almamış kulüpler listesi için tıklayınız.