KULÜPLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU

DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

Spor Genel Müdürlüğümüzün yaptığı çalışma neticesinde Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından TFF’ye tescilli ve faal amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapılacaktır.

Ancak yardım alınabilmesi için İllerimizde kayıtlı kulüplerin  (Kurum, Kuruluş ve Belediye kulüpleri hariç) TFF’ye tescil ve faal olmalarının yanında bir başka branşta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine de tescil yaptırmaları zorunludur.

Bu nedenle kulüplerimizin en geç 04 Haziran Pazartesi günü akşamına kadar ikinci branşta tescillerini muhakkak yaptırmaları gerekmektedir. Bununla birlikte vergi borcu yoktur yazısı ve nakdi yardım dilekçesini de Gençlike Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans bölümüne teslim edilmesi gerekmektedir.

Konu ile ilgili ayrıntılı yazımız ve kulüp isim listeleri ASKF’lerimize  fakslanmaya başlanmış olup, bugün saat:18:00’e kadar faks iletilmedik ASKF kalmayacaktır.

Eline faks yazısı geçmeyen ASKF’lerimiz yarın sabah Gençlik Spor İl Müdürlüklerini arayarak yazı örneğini isteyebilir. Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Teşcil açtırmak isteyen kulüplerimiz, gerekli evrakları temin etmek için Federasyonumuz Sekreterliğine başvuruda bulunabilirler. (Yapılan başvurularda Tüzük fotokopisi ve kulüp logosu bilgisayar ortamında bulunmak zorundadır.)

 

ALİ DÜŞMEZ
GENEL BAŞKAN

Tesçilli Faal Kulüp Listesi

Tesçilli Olmayan Kulüp Listesi

Tesçili Olup Faal Olmayan Kulüp Listesi

YENİ BRANŞ AÇILMASI İÇİN GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE VERİLECEK DİLEKÇE VE FORMLAR

Nakdi Yardım Dilekçesi için tıklayınız.

Spor Tesçili için gerekli evraklara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Ulaşmak için http://www.gsb.gov.tr adresine başvurabilirsiniz.