KULÜPLERİMİZE DUYURU

TürkiyeFutbol Federasyonu hesabına yatırılması gereken Transfer Bedellerinin topluolarak tek dekont halinde bankaya yatırılması, açıklama bölümünde kulüp ismi veTescil kodunun belirtilmesi Bölge Müdürlüğünde yapılan işlemlerin hızlanmasıaçısından kolaylık sağlayacaktır.

TürkiyeAmatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu hesabına yatırılan Transfer Bedellerininayrı olarak 2 dekont halinde bankaya yatırılması, açıklama bölümünde kulüp ismive futbolcu ismi belirtilmesi ASKF’lerde işlemlerin hızlanması açısındankolaylık sağlayacaktır.

Sağlıkraporu (Ek:1) bu yıl değişmiştir. Kitapçık sayfa 40 C bendinde sağlık raporuile ilgili geçerlilik şartları mevcuttur. Durum bildiri hekim sağlık raporunda(karar) kısmı boşluklarının doldurularak ASKF’lere teslim edilmesigerekmektedir.

Her türlütransfer ve tescil işlemlerinde kullanılacak fotoğraflar 2015 yılı içerisindeçekilmiş olup sağlık raporundaki ile aynı olmasına özen gösterilmelidir.(kitapçık sayfa 40, D bendi) Bölge Müdürlüğü tarafından 2001 ve daha küçükdoğumlu futbolcuların vize işlemlerinde kimlik aslı ile birlikte fotokopiistenmektedir.

Kulüplerimizinvize, filiz lisans ve transfer işlemleri ile ilgili belgelerinde, TFF BölgeMüdürlüklerinin talebi halinde belgelerinin asıllarının verilmesi zorunludur.Kulüpler TFF hesabına ve TASKK hesabına bankaya yatırılan dekontlarınasıllarını teslim edeceklerdir. Aslını vermeyen kulüplerin lisans işlemleriyapılmaz. Tüm lisans işlemlerinde (vize, filiz transfer vb) lisans evraklarıTFF Bölge Müdürlüklerine ASKF’ler aracılığı ile ulaştırılacaktır.

TÜM KULÜPLERİMİZİN BİLGİSİNE SUNULUR.