KULÜPLERİMİZ ŞAMPİYONLUK KUPALARINI ALDILAR

iASKF tarafından düzenlenen 2012-2013 Futbol Sezonu Kupa töreni Spor Kurumları temsilcileri ve Kulüplerimizin katılımı ile 27.02.2013 Çarşamba saat 15.00'de Orhan Saka Amatörler Evi'nde muhteşem bir organizasyon ve kokteyl eşliğinde yapıldı.

Açılış konuşmasını ve sunumunu Genel Sekreterimiz Ali Tanrıyaşükür'ün yaptığı kupa törenine ayrıca İASKF Yönetim Kurulu üyelerimiz, çok sayıda basın mensubu ve spor adamlarının yanı sıra kulüplerimiz katıldı.

İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez’den kupa müjdesi

Törende bir konuşma yapan İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez kulüplere bundan böyle sahada kupa vereceklerinin müjdesini verdi. Düşmez, “Bu sezon elimizde olmayan nedenlerden dolayı U15 ve U17 kulüplerimize sahada kupa veremedik ancak bu sezon şu anda oynanan kategoriler dahil, futbolcularımızın teri sahada kurumadan kupalarını kaldırma sevinci yaşayacaklar” dedi. Düşmez ayrıca kulüpler için yoğun mesai harcadıklarını, ilçe gezilerini sürdürdüklerini belirterek, sorunu olan her kulübün kendisine ve yönetim kuruluna ulaşabileceğini dile getirdi.

Yoğun katılımın olduğu organizasyonda daha sonra kupalar kulüp yetkililerine takdim edildi. Kupa sahibi kulüplerimizin yoğun ilgi gösterdiği kupa töreni katılımcıların toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.