KULÜP BAŞKANLARIMIZIN DİKKATİNE

Yeni başlamış olan 2015 – 2016 sezonumuzun kura çekimlerinde veya kulüplerle ilgili talep ve itirazlarda kulübü temsilen yöneticilerimiz yerine genellikle antrenörler, kulüp personeli ve sporcular İl Temsilciliğimize gelmektedir.
Tabi ki gelen arkadaşlarımız kulübü temsilen geldiği için kendileri bu anlayışla karşılanmakta ve talepleri de ilgi ile dikkate alınmaktadır. Ancak, bazı konularda yapılan araştırma ile Başkan ve Yönetim kurullarının bilgisi olmadan kimi antrenörlerimizin kendi arzuları doğrultusunda görüş belirterek talepte bulunmaları sonucu hem İl Temsilciliğimiz hem de kulüplerimiz adına çeşitli sıkıntılar yaşanmaktadır.
Sizlerden ricamız kulübünüzle ilgili sorun ve taleplerinizi Kulüp Başkanı veya Genel Sekreteri aracılığı ile İl Temsilciliğimize bildirmeniz veya bizzat gelerek görüşme yapmanızdır. Zira sezon başı kulüplerimiz iştirak etmeyi taahhüt ettikleri kategorilerden dilekçe vererek çekilme talebinde bulunmaktadırlar. Dilekçeye itibar edilerek grubundan çıkarılan bazı takımlarımızın yöneticileri kimi zaman bu durumdan haberdar olmadıklarını belirtmekte ve bu duruma haklı olarak itiraz ederek bizleri de zor durumda bırakmaktadırlar. 
İl Temsilciliğimizin bu gibi olaylar karşısında sağlıklı karar verebilmesi için Yönetim Kurullarının kendi aralarında aldığı kararların Karar Defterine yazılarak bir fotokopisinin dilekçeye eklenerek gönderilmesi gerekmektedir.
Kulüp Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerinden talebimiz; uyarılarımızın dikkate alınarak uygulamaların bu doğrultuda yapılmasıdır.