Küçükçekmece'de Seymen Gençtürk yeniden Başkan seçildi

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin 3. Genel Kurulunda yeniden Başkan seçilen Seymen Gençtürk delegelerin tamamının güvenoyunu aldı.
 
Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan Genel Kurula Küçükçekmece Belediye Başkanı Azizi Yeniay, Başkan Yardımcıları Enver Şengül, Hüseyin İpek, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Gürele, Şenyurt Topal ile Zeytinburnu Zaferspor Kulüp Başkanı Cengiz Zafer ve Kulüp Başkanlarının yansıra kongre delegeleri de katıldı.


Genel Kurul öncesi konuklara kokteyl verildi. Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yöneticisi Recep Kelmen tarafından Genel Kurulun açılması için kendilerine Divan Başkanlığı için önerge verildi. Verilen önergede Divan başkanlığı için İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür, Divan Kâtip Üyeliklerine İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Gürele ve İASKF Denetleme Kurulu Üyesi Şenyurt Topal olduğunu söyledi. Divan Başkanı ve Divan Katip üyeleri oylama ile seçildi. Divan Başkanı Ali Tanrıyaşükür'ün gündemi okumasının sonrasında, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının hep birlikte okumasının ardından Genel Kurul başladı.

Divan Başkanı Ali Tanrıyaşükür Amatör Spor Kulüplerinin sıkıntılarını çok iyi bildiklerini, bu sıkıntıların da ancak yerel yönetimlerin verecekleri desteklerle aşılması gerektiğini söyledi. Konuşmasına "Göreve geldiğinden bu zamana kadar Küçükçekmece’de spor adına büyük işler başaran Küçükçekmece Belediye Başkanı Sayın Aziz Yeniay'a huzurunuzda Kulüplerimiz adına çok teşekkür ediyorum ve kendilerini sizler hitap etmesi için sahneye davet ediyorum" şeklinde devam eden Tanrıyaşükür, belediye başkanını kürsüye davet etti.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'da yaptığı konuşmada, "Küçükçekmece Belediyesi olarak Amatör Spor Kulüpleri Birliği kurulduğu yıldan bu süreye kadar birlik beraberlik içinde çok iyi çalışmalara ve projelere imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimde öncelikle spor altyapısını oluşturmak için tesisleşmeye gittik. Biz göreve gelirken İlçede 3 adet futbol sahası vardı. Ama şimdi 6 adet antrenman yapılabilecek, 6’da resmi müsabakaların oynanacağı 12 Futbol sahasını ilçemize kazandırdık. İlçemizde spor tesisleri arttıkça futbol kulüplerimizin de başarıları arttı. Az önce Kulüpler Birliği Başkanımız, bir A Takım, 14 altyapıda çeşitli yaş grupları olmak üzere toplam 15 takımı gruplarında şampiyon olarak bizleri gururlandırmıştır ve ilçe tarihinde de büyük başarı sağlanmıştır." şeklinde konuştu.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı teşekkür konuşmasında, "Derneğimizin kurulduğu bu süre içinde spor kulüplerimize ayrım yapmaksızın hizmet ettik, etmeye de devam etmekteyiz. Tabi bu hizmetleri verirken bizlere de en büyük desteği her zaman yanımızda olan Küçükçekmece Belediye Başkanımızdan aldık. İlçemize yeni spor tesisler kazandırdı. Ulaşım, malzeme ve sağlık konularında büyük destek verdiler. Belediye başkanımızın da ifade ettiği gibi tesisleşme artıkça başarılarımızda artmaya devam ettiğini söyledi. Özelikle altyapıda %70’lere kadar artan başarı var. Altyapımız artık emin ellerde.15 şampiyon çıkan ilçemizde 4 takımda Türkiye şampiyonasına giderek bizleri en iyi şekilde temsil ettiler. Yine Belediye başkanımızın da destek verdiği bize göre en büyük başarı olarak gördüğümüz sağlık konusu her Pazartesi günü Derneğimize Çapa Tıp Fakültesi sporcu sağlığı ve geliştireme uzman doktorumuz takımlarımın oyuncularını muayene ediyor. Bu sağlık konusunu ileri yıllara taşımak için Çapa Tıp Fakültesi sporcu sağlık ve geliştirme merkezi ile görüşmeler yaparak, spor kulüplerimizin uzun yıllar yararlanması için görüşmelerimizi sürdürmekteyiz buradan da onun müjdesini vermek istedim’’ diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Faaliyet raporu, Gelir giderler tahmini bütçe okunması ve ibrasının ardından seçime gidildi. Yeniden başkan adayı olan Seymen Gençtürk delegelerin hepsisinin oyunu alarak yeniden Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği başkanı seçildi.

Yönetim kurulu Başkanı: Seymen Gençtürk
Yeni Yönetim Kurulu asil: Seyit Bel,Tahsin Özgül, Recep Kelmen, İbrahim Şakiroğlu, Yasin Şahin, Ahmet Tuğlar, Orhan İbak, Cemal Kenar, Salih Çetin, Tayfun Mustafa Erol.

Yedek Yönetim Kurulu: Bülent Kuru, Osman Tuncel, Fatih Zeynal Binici, Hüsnü Keskin, Ali Şahin.

Denetleme Kurulu Asil: Mustafa Limanoğlu, Ahmet Çalık, Hayatti Yolcu
Denetleme Kurulu Yedek: Zeki Kara, Dursun Tokgöz, Yücel Erdi


Kaynak : Yerel Futbol Web Sitesi