KLASMAN GRUBU MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

26 Şubat 2012 Tarihi itibariyle başlayan ve 15 Hafta boyunca amatör camiamızda büyük heyecana neden olan Süper Amatör Lig Klasman grubu müsabakalarımız sona erdi.

Klasman Grubu müsabakalarımızın problemsiz olarak tamamlanmasına katkıda bulunan tüm takımlarımızı tebrik ederiz. Ayrıca müsabakalarımızın sorunsuz bir şekilde sonuçlanmasında bizlere katkılarını esirgemeyen Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şube’sine,  İl Hakem Kurulu’na, Saha Komiserleri Derneği’ne ve tarafsız saha olarak kapılarını bizlere açan tesis sorumlularına teşekkür ederiz.

SİLİVRİ VE BÜYÜKÇEKMECE’NİN MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU

Silivri ve Büyükçekmece takımlarımızın 22 Nisan 2012 Tarihinde oynayacağı müsabakaların programı açıklandı. Silivri takımımız Ayvalıkgücü/Emirdağ maçının galibi ile Bursa Demirtaş Stadı’nda oynarken, Büyükçekmece takımımız ise Yomraspor ile Ankara Sincan İlçe Stadı’nda play-of müsabakalarını oynayacaklar. Müsabakaların başlama saati 14.30.

BARAJ MÜSABAKALARI EŞLEŞMELERİ 29.04.2012 TARİHİNDEN SONRA BELLİ OLACAK

Spor Toto 3.Lig’e yükselecek takımların 29 Nisan 2012 Tarihi itibariyle belirlenmesini takiben baraj müsabakalarını oynayacak olan takımlarımızın eşleşmeleri de belli olacaktır. Baraj müsabakası oynayacak takımlarımızın hazırlıklarını bu doğrultuda yapmalarını önemle rica eder tüm takımlarımıza başarılar dileriz.