KIZILAY VE FEDERASYONUMUZ BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Ali Düşmez’in üzerinde hassasiyetle durduğu sağlıkla ilgili yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ile 17 Şubat günü bir araya gelerek, kulüplerimize yapılacak hizmetler konusunda anlaşmaya varmıştır.
Federasyonumuz Orhan Saka Amatörler Evinde Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kızılay Genel Başkanını ağırlayarak kulüplerimiz hakkında bilgi vererek sağlıkla ilgili ihtiyaçları dile getirip yardımda bulunulmasını talep etmişlerdir.
Kızılay Genel Başkanı Sayın Ahmet Lütfi Akar Kızılay’ın ülkemizde ve yurt dışı yapılan hizmetler hakkında geniş bilgi vererek bu gibi çalışmalardan mutlu olduğunu söylemiştir.
Amatör kulüplerin gençlerimize verdiği karşılıksız hizmetten dolayı Federasyonumuzla iç içe girerek karşılıklı dayanışma içerisinde birbirimize katkı sunmaktan mutlu olacağını ifade etmişlerdir.
Genel Başkanımız Kızılay’a daima sağlıklı kulüpler olarak kan bağışı yapıldığını federasyon olarak ta bağışta bulunulduğunu ve böyle aktiviteleri ülke çapında yapılmasına katkı sunulacağını söyleyerek bu beraberliğin ulusal basın ile yapılacak bir toplantıda tüm kamuoyuna duyurulacağı üzerinde mutabık kalındığını belirtti.
Yapılacak toplantının Konfederasyon Yönetim Kurulunun da katılması ile Kızılay ve Konfederasyon olarak yapılacak bir protokol ile İstanbul dışında tüm illerimizde bu beraberliğin ilan edilmesi kararlaştırıldı.