KİLİS’TE AMATÖRLERE HİZMET GÖTÜRÜLDÜ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeytin Dalı Harekâtı'na destek olmak için Kilis'i ziyaret etti, mart ayı toplantısını da bu kentte gerçekleştirdi.

Başkan Yıldırım Demirören ile birlikte Başkanvekilleri Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Hüsnü Güreli, Ali Dürüst, İbrahim Usta, Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Mete Düren ve Fuat Guguloğlu ile Genel Sekreter Kadir Kardaş'ın yanı sıra A Milli Takım Antrenörü Tayfur Havutcu ve Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Alpay Özalan'ın da yer aldığı TFF heyetinin gerçekleştirdiği programa çok sayıda spor adamı da katıldı.

Genel Başkanımız Ali Düşmez Iğdır ve Kilis ASKF’yi ziyaret etti.

TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, Kilis ziyareti sırasında Iğdır ASKF’yi de ziyaret etti. Geniş katılımın gerçekleştiği ziyarette amatör kulüp ve sporcularımıza maddi ve manevi destek sağlandı.

Kilis’e yapılacak sahanın yanı sıra yapılan ziyarette ayrıca Çobanbey ilçesinde her iki tarafında kullanacağı ortak sahalar yapılması sözü verildi.

Daha sonra Genel Başkanımız Ali Düşmez TFF Heyeti ile birlikte Futbol Federasyonu tarafından yaptırılacak futbol sahasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yöre halkı ve Ay-Yıldızlı formalı çocukların katıldığı temel atma töreninde  belde halkı ile karşılıklı diyaloglarda bulunuldu.

Kilis ASKF  ziyareti sırasında Genel Başkanımız Ali Düşmez’e amatör spora ve sporcuya verdiği önem ve destekten ötürü ayrıca plaket hediye edildi.