KIBRIS TSYD'DEN YEMEN EKŞİOĞLU'NA ÖDÜL

Golden Tulip Hotel’de gerçekleşen KTSYD Yılın Başarılıları Ödülleri muhteşem bir atmosferde gerçekleştirildi.

Dernek tarafından verilen Özel Ödüller ise Zeka Özteknik adına verildi.

TFF İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu'nun da ödüllendirildiği gecede, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından her yıl geleneksel olarak verilen “Yılın Başarılıları Ödülleri”  düzenlenen ödül töreni ile sahiplerine verildi.

Lefkoşa Golden Tulip Hotel’de havuz başında düzenlenen ödül gecesinde Maliye Bakanı Ersin Tatar; Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst; Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Seroğlu; Türkiye ve Kıbrıslı Rum konuklar da hazır bulundu.

Golden Tulip Hotel’de gerçekleşen KTSYD Yılın Başarıları Ödülleri ise bu yıl ilk kez Zeka Özteknik adına verildi. Böylece KTSYD Yönetim Kurulu 2008 yılında Özel Ödül verdiği ve geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Dünya Karting Şampiyonu Zeka Özteknik ismini ölümsüzleştirmiş oldu.

Konuşmalar

Sunuculuğu Levent Tezel’in yaptığı ödül töreninin açılış konuşmasını KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz yaptı. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Kemal Dürüst’ün de kısa bir konuşma yaptığı ödül törene, Futbol Kulüpler Birliği’nin eski başkanı Özel Tahsin de manileri ile katkı koydu.

Tören alanında yer alan sine vizyon gösterisi ile ödül alan sporcuların tanıtımı yapıldı. Zeka Özteknik’in klibi dakikalarca alkışlandı.

Ödül Alanlar

Ahmet Sami Topcan Spor Üstün Hizmet Ödülü’nü Eşref Günerman; Mete Adanır Yılın Sporcusu Ödülü’nü Serhan Önet; Sulhi Garan Yılın Hakemi Ödülü’nü Fehim Dayı ve Yusuf Kaptan Yılın Antrenörü Ödülü’nü Yusuf Yönlüer aldı.

KTSYD Zeka Özteknik Özel Ödüllerini ise, Kemal Türker, Emine Yarkın ve Eser Kişmir’e verildi.