KATILIM FORMLARI YAYINLANDI

2024 - 2025 Sezonu Liglere Katılım Formu yayınlanmıştır. Katılım formu web sitemizde Bilgi Bankası bölümünden sistem üzerinden doldurularak çıktı alınabileceği gibi indirmeler bölümünden de temin edilebilecektir.

Katılım bedeli yatırılan formlar asılları daha sonra getirilmek üzere amatorkatilim@tff.org ve yildirimceyran@tff.org mail adreslerinin her ikisine birden gönderilmesi gerekmektedir. Ücreti yatırılan ve tamamlanan formların asılları TFF Levent binasında bulunan İl Temsilciliği'ne ya da Orhan Saka Amatörler Evi Lisans Birimine teslim edilmelidir.

TFF payı olarak yatırılacak ücretler kulüplerimize tanımlanan IBAN numaralarına yatırılacaktır. ASKF payı olarak yatırılacak ücretler ise İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun TR85 0003 2000 0000 0128 1046 42 IBAN numarasına yatırılacaktır. 

Yerel Liglerde yer alan kulüplerimiz TFF'ye 900 TL, ASKF'ye 900 TL yatıracaklardır.

Profesyonel ve BAL kulüplerimiz TFF'ye 2.000 TL, ASKF'ye 1.900 TL yatıracaklardır.

Kulüplerimiz ücret yatırma işlemlerini banka şubesine gitmeden EFT/FAST olarak internet üzerinden yapabileceklerdir. TFF payı mutlaka kulüplerimize tanımlanan TFF İban numarasına yatırılmalıdır.

KATILIM FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ