KARTAL ÖZEL SPORCULAR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ SADE BİR TÖRENLE AÇILDI

TÖRENLE AÇILDI


Bir süre önce kurulanKartal Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sade bir törenle açıldı.Açılış törenine Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın,İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Tanrıyar Şükür, İASKF Yönetim Kurulu üyesiOsman Ünal, İl temsilcisi Can Dağaşan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr.AltınokÖz’ün danışmanı Özbey Pekşen, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Dr. TurgutMermertaş, Ali Apaydın, Kartal İlçe Milli eğitim Müdürü ve Kartal ÖzelSporcular Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Harun Tüysüz, Denetlemekurulu üyesi Meltem Emiralioğlu, Özel Eğitim kurulu başkanı Cemil Yazıcı,İlçeSpor Müdürü İsmail Şenay, Kartal Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı HalilŞener, Müjdat Keceli.Kartal Amatör Spor Kulüpleri Yönetim kurulu Başkanı(KASK)Nasır Süleymanoğlu,Bulvarspor Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Balcı, Kartal AltınoruSpor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erkubilay,Cevizli MuhtarıMemişDikilitaş,Kartursaş A.Ş.Genel Müdürü Gündüz Çapar Eski Kartallılar Kültürve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı suna Uzunkaya,Balkanlılar Kültür veDayanışma derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Poyrazoğlu, Elazığı Kültür veDayanışma Derneği Yönetim kurulu Başkanı Ömer İçmeli,Kartansaş A.Ş. GenelMüdürü Gündüz Çapar,Kartal Belediyesi bir önceki dönem başkan yardımcısıGülseren Sude Büyüktaş,İşadamı Kenan Albayrak, Saim Eke,Bülent Demirkol veseçkin bir davetli topluluğu katıldı.


TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Özel sporcularspor kulübüne belediye binasında yer tahsis ettiği için Kartal Belediye BaşkanıOp. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti ve burada yapmış olduğu konuşmada Federasyonbünyesinde 20 bin lisanlı özel sporcunun bulunduğuna dikkat çekti ve “ Herinsan yarının birer engelli adayıdır bize göre engeliler özel insanlardır. Özelinsanlara bedensel engeli gibi yakıştırmaları istemiyoruz ve kabul deetmiyoruz. Devletimiz güçlüdür maddi sıkıntımız olmadığı gibi hiçbir kuruluştanda maddi yardım talebimiz olmaz. Sadece özel insanlara ve özel sporculara ilgigösterilmesini ve sevgiyle yaklaşılmasını istiyoruz. Yaşamında denizi ve uçağıgörmeyen ve binmeyen özel sporcularımız var. Bu arada 2 bin sporcumuzaağırlayan Samsun Belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Kartal Özel Sporcular Gençlik ve Spor kulübü yönetim kurulu Başkanı HarunTüysüz, bölge halkının çocuklarını spor kulübüne yönlendirmelerini, sporyaptırmalarını ve onları topluma kazandırma noktasında hassas olmalarıgererliğine vurgu yaptı. Bu arada Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği YönetimKurulu başkanı ve futbol hakemi Fikret Poyrazoğlu, Türk sporuna ve sporcusunaolan katkı ve desteklerinden dolayı Federasyon Başkanı Birol Aydın’a derneğinişlemeli bir çini tabağını sundu.