GÜNÜN MAÇLARI

İSTANBUL VALİSİ SAYIN HÜSEYİN AVNİ MUTLU AMATÖRLER EVİ'NDE...



İstanbul valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU, 4 Temmuz pazartesi günü Orhan Saka Amatörler Evi'ne gelerek İstanbul Amatör Futbol Federasyonu'nu ziyaret etti.
 
İASKF Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez, İASKF Genel Sekreteri Sayın Ali M.Tanrıyaşükür, T.F.F. İstanbul Futbol İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ve T.F.F. İl Başkan Yardımcıları’nın da aralarında bulunduğu heyet Sayın Valiyi kapıda karşıladılar.
 
Beraberinde Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Emekli ile Amatörler Evi'ni gezen Sayın Vali, daha sonra Başkanlık makamında ağırlandı.
 
Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin sonunda oldukça memnun bir şekilde ayrılan Sayın Mutlu, bu ziyaretlerin tekrarlanması dileklerini belirtti.


Valilik sitesinde ise yapılan ziyaret haberi şu şekilde duyuruldu;

VALİ MUTLU, YATIRIMLARI İNCELEME GEZİLERİNE HIZLA DEVAM EDİYOR
05.07.2012

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Özel İdaresi’nin Sarıyer’deki yatırımlarını inceledi.
Yatırımları inceleme gezileri boyunca İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, İl Genel Meclisi üyeleri Ali Düşmez, Avni Sarıoğlu, İbrahim Bozan ve İzzet Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya ile Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç eşlik etti.

Uskumruköy’e yeni yapılacak okul yerine giderek inceleme gezilerine başlayan Vali Mutlu, ardından köy lokalini ziyaret etti. Uskumru köye has ayranından içen Vali Mutlu, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Uskumruköy’ün ardından Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tenis Kulübü’nü ziyaret eden Vali Mutlu, Tesis Müdürü Namık Şişman’dan tesis hakkında bilgi alırken, çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Buranın ardından İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret eden Vali Mutlu, aynı zamanda İl Genel Meclisi Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı’nı da yürüten Federasyon Başkanı Ali Düşmez ile bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada, 2012 Spor Başkenti olan İstanbul’a önem verdiklerini söyleyen Vali Mutlu, “İstanbul’da spora verdiğimiz önemi daha da artırmalıyız. Gençlerimize spor yapma alışkanlığını aşılamalıyız. Gençlerimize bu konuda verdiğiniz desteği biliyorum ve yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Mutlu’nun Sarıyer’de incelediği yatırımlar

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sarıyer ilçesindeki yatırımları inceleme ziyareti süresince; Zekeriyaköy İlköğretim Okulu,Veysel Vardal Görme Engellileri Okulu, Kilyos Futbol Sahası,Bahçeköy Sabri Artam Vakfı Sağlık Ocağı,Tarabya Eczacıbaşı Açsab Merkezi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Ayrıca, Kefeliköyü’nde bulunan Arıkovanları Yeri ile Emes Hastaları için yapılması planlanan merkez alanı ve Uskumruköy’de ihdastan kalan para ile yaptırılacak okul alanını gezdi.

Valilik sitesinden haberi incelemek için tıklayınız:
http://www.istanbul.gov.tr/Default.aspx?pid=11336&hbid=4590