İLK DÜDÜK ÇALIYOR

İstanbul İl Başkanlığı olarak başarıyla noktaladığımız 2012 – 2013 sezonunun ardından 24 Ağustos günü Süper Amatör Lig’imizle birlikte 2013 – 2014 Sezonunun da ilk düdüğü çalmış olacak.  Dile kolay geçtiğimiz sezon içerisinde yaklaşık 20.000 resmi müsabaka oynandı ilimizde ve bu sayı 2013-2014 sezonunda artarak devam edecek. Ve bu güzel oyunun alt yapısını oluşturan futbolumuzun paydaşlarına bir kez daha sonsuz teşekkürler.

Öncelikle dileğimiz; sakatlıklardan, olaylardan ve çirkinliklerden uzak fair-play ve güzelliklerle dolu bir sezon olması. Tüm bunların gerçekleşmesi için kulüplerimize büyük sorumluluklar düşmekte. Kulüp başkanlarımız, yöneticilerimiz ve antrenörlerimiz kendilerine teslim edilen çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalı onları kendi evladı gibi görmeli ve ona göre eğitim vermelidir. İyi bir futbolcu yetiştirmek kadar iyi bir birey yetiştirmek de birinci görevimizdir.

TFF İstanbul İl Başkanlığı olarak bizler tüm planlamalarımızı yaptık ve sezona hazırız. Liglerimiz planlandığı şekilde açıklanan tarihlerde oynanacak olup herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacaktır.

Tüm kitleleri peşinden sürükleyen futbolu daha da sevdirmek adına sahada ter döken sporcularımıza, onların değerli antrenörlerine, kulüplerimizin başkan ve yöneticilerine, hakemlerimize, saha komiserlerimize, tesislerde çalışan emekçilerimize ve tüm futbol ailemize yeni sezonun hayırlı olmasını, başarı, mutluluk ve kardeşlik temenni ediyorum.

 

 

Yemen EKŞİOĞLU

TFF İstanbul il Başkanı