İL TEMSİLCİMİZ ALİ M.TANRIYAŞÜKÜR'DEN YENİ SEZON MESAJI

Süper Amatör Lig’de 103, U15 Liginde ise 280 takımımızın katılımı ile başlayacakken henüz ilk müsabakalar oynanmadan 5 takımımız liglerden çekilmiş durumda. (Süper Amatör Lig’de 2 takım, U15 Liginde ise 3 takım ligden çekildi). Ayrıca U15 Liginde 3 takımımız ise lisanslarını yetiştiremedikleri için ilk hafta müsabakalarına çıkamayacaklar. Kulüplerimizi; ligden çekilen takımların bir daha ki sezon liglere alınmayacağını ve bu durumun hem çocuklarımızı hem de rakiplerimizi zor durumda bıraktığını defalarca bilgilendirmemize rağmen halen daha çekilen takımlarımızın olması son derece üzücüdür. 
Geçmiş yıllarda yaşadıklarımız ve henüz ligimizin başında da yaşanan bu durum dolayısıyla önümüzdeki sezondan itibaren Alt Yapı liglerimizde uygulamaya koyacağımızı belirttiğimiz liglerimizin A ve B Küme olarak ayrılması kararımızın da ne kadar isabetli olduğunun görmekteyiz. Amacımız; bu işi gerçekten yapmak isteyenlerle diğerlerini ayrı kümelerde buluşturmak. Geriye dönüp baktığımızda 2014-2015 sezonunda liglerden çekilen takım sayısının 150’nin üzerinde olduğunu görmekteyiz ki bu durum gerçekten ürkütücü. Dolayısıyla bu durumda olan takımlar bir sonraki sezon liglerimizde yer alamayacaklar. 
Yeni sezonda hem TFF İstanbul İl Temsilciliği hem de İASKF olarak tüm kulüplerimize adalet sözü verirken talimatların gerekliliklerinin yerine getirileceğini özellikle belirtmek istiyorum. Tüm kurullarımızla tüm kulüplerimizin hepsine aynı uzaklıktayız.
Yeni sezonun fair – play içerisinde geçmesi temennisiyle hepinize hayırlı olmasını diliyorum.

Ali M.TANRIYAŞÜKÜR
TFF İstanbul İl Temsilcisi