İFSKD OLAĞAN GENEL KURULU, ORHAN SAKA AMATÖRLER EVİ'NDE YAPILDI

İstanbulFutbol Saha Komiserleri Derneği Olağan Genel Kurulu, 27.01.2015 salı saat 19.00da Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı. İFSKD'ne kayıtlı 248 üyenin, 156 sınınkatılımı ile gerçekleşen Genel Kurul'da tek liste ile giren Ali Osman Özgül veyönetimi tüm delegelerin oylarını alarak yeni dönemde de İFSKD'nin yönetimkurulunu oluşturdular. 


Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirilen İFSKD Genel Kurul'una TFF YönetimKurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez, İl Hakem Kurulu YönetimKurulu Üyesi Sayın Ömer Ala, İASKF Genel Başkan Vekili Sayın Fikret Sivri,İASKF Genel Sekreteri Sayın Ali Tanrıyaşükür, İASKF AsBaşkanı Sayın Metin Çırpan ve Kağıthane Kulüpler Birliği YönetimKurulu Üyesi Sayın Barbaros Akkoyunlu misafir olarak katıldı.


Konuşma yapması için kürsüye davet edilen Sayın Ali Düşmez, sözlerine GenelKurula olan ilginin memnuniyetini dile getirerek başladı. Ayrıca Genel Kuruluncamiaya hayırlar getirmesi temennisinde de bulundu. Kendisininde futboldangeldiğine vurgu yapan Düşmez, gerek futbolcu gerekse yönetici olarak, bu günegelene kadar her aşamada yer aldığını  söyleyerek bu camiada görev almanınhem zorluklarından hemde kazandırdığı itibardan bahsetti. Kendisine bu günekadar yaptığı işlerden 10 üzerinden 4,5 dan 5 verdiğini söyleyen Düşmez,"inşallah sınıfta kalmayız, ama bu tabloyu görünce aslında biraz dahafazla notu hak ediyoruz gibi geliyor" dedi. Düşmez sözlerine şöyle devametti "Bakın bu binadan tutunda amatör camiaya bugüne kadar çok güzelhizmetler yaptık. Hatalarda yaptık, bakın hemde fahiş hatalarda yaptık, ama işyapan adam hata yapar. Hatalarımızdan ders çıkarttık. Bizim geldiğimizde SahaKomiserleri Derneği kapanmak üzere idi. Biz son dakika da müdahil olduk, ancakkoruyabildik. Ama bugün bu tabloyu gördüğümde ne kadar iyi bir iş yaptığımızında mutluluğunu yaşıyorum." dedi.


Kürsüye davet edilen İFSKD Başkanı Sayın Ali Osman Özgül, sözlerine misafir vekatılımcılara teşekkür ederek başladı. Saha Komiserlerinin futbolmüsabakalarında vazgeçilmez birer öğe olduklarını söyleyen Özgül, bundan sonrada aynı titizlik ve düzende çalışacaklarını söyledi. İlk hedeflerinin GenelMerkezi İstanbul'a almak istediklerini de söyleyen Özgül, yakında bunudabaşaracaklarını söylediler. 
Daha önce İFSKD Başkanlığı yapmış yöneticilerinde söz aldığı ve temennileriniilettiği Genel Kurul katılanların tamamının Ali Osman Özgül Başkanlığı'ndaseçime giren listeye oy vermesi ile son buldu.



İFSKD Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerdenoluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL 
Ali Osman Özgül
Nezir Aydın
Ali Turgut Arık
Hasan Çavuşoğlu
Fahri Aşıcı 
Ahmet Kalyoncu
Ali Gün
Nevzat Akay
Mustafa Rıdvanlar 
Fadıl Kuş
Kenan Çelik
Hüseyin Tayyar Beşok
Sezgin Piliç

YÖNETİM KURULU YEDEK
Burhan Kahveci
Zafer Çatalkaya
Önder Denli
Can Telci
Adnan Karataş
Sevgi Yalçın
Enise Bostancı
Mehmet Saim Kara
Namık Uygur
Melda Çevik 
Feridun Koçak
Cengiz Fenerci
Remzi Cüneyt Tuncer

DENETLEME KURULU ASİL
Alaeddin Yavaş
Fatih Cemil Dinçer
Cemal Sivrikaya

DENETLEME KURULU YEDEK
İlyas Karaca
Naim Yaman
Doğan Beker

DİSİPLİN KURULU ASİL

Remzi Akyil

Nedret Terkeş

Üzeyir Yazıcıoğlu

DİSİPLİN KURULU YEDEK
Ali Can Ünal
Recep Şen
Cüneyt Aşıcı

GENEL MERKEZ KURULU ASİL
Ali Osman Özgül
Nezir Aydın
Hasan Çavuşoğlu
Ali Turgut Arık
Ahmet Kalyoncu

GENEL MERKEZ KURULU YEDEK
Fahri Aşıcı
Mustafa Rıdvanlar
Fadıl Kuş
Sezgin Piliç
Fatih Cemil Dinçer