İBB GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜ VE İASKF BİR ARAYA GELDİ

Federasyon Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz, İBB'nin amatör kulüplere vereceği malzemelerle ilgili Belediye Gençlik Spor Müdürü Ayhan Kep ve kadrosuyla Orhan Saka Amatörler Evinde 09 Şubat Pazartesi günü bir araya geldi.

Nisan ayı içerisinde malzemelerin dağıtılacağı hususunda federasyonumuzla yapılan program dahilinde ilçelerimizde görev dağılımı yapılarak kulüplerimize teslim edileceği karar altına alındı.

Yapılan Görüşmelerde Gençlik Spor Müdüründen Belediye tarafından okullarda yaptırılmış kapalı spor salonlarından amatör kulüplerimizin faydalanması konusunda Genel Başkanımız talepte bulunmuş ve bu talep memnuniyetle kabul görmüştür.

Ayrıca kendilerine ait sahalardan kulüplerimize antrenman ve müsabakalar için imkan yaratılması hususunda kendilerince yapılacak program dahilinde amatör kulüplerimize sahalarını açacaklarını söylemişlerdir.

Görüşmeler çok olumlu geçmiş olup,kulüplerimize her türlü hizmet verebilmenin heyecanı içerisinde Genel Başkanımız ve İASKF Yönetim Kurulumuz çalışmalarına devam etmektedir.