İASKF TUNUVASI'NDA ŞAMPİYON GAZİOSMANPAŞA KARMASI

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun bu yıl ilk kez düzenlediği U14 İlçeler Karma Turnuvası’nın finali Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

İASKF TUNUVASI'NDA ŞAMPİYON GAZİOSMANPAŞA KARMASI

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun bu yıl ilk kez düzenlediği U14 İlçeler Karma Turnuvası’nın finali Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Final müsabakasında Gaziosmanpaşa İlçe Karması ile Beykoz İlçesi Karması karşılaştı. Gaziosmanpaşa İlçesi Karması rakibini 2-1 yenerek ilki düzenlenen turnuvanın şampiyonu oldu.
İASFK'nın düzenlemiş olduğu turnuvada 26 İlçenin katıldığı turnuva'yı şampiyon tamamlayan Gaziosmanpaşa İlçe Karmasının kupasını İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez takdim etti. Turnuva'da ikinci olan Beykoz İlçesinin kupası ise İASKF Genel Başkan Yardımcısı Seymen Gençtük takdim etti.
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu U-14 İlçe Karmaları Turnuvası'nın üçüncülük maçında Küçükçekmece Karması ile Maltepe İlçe Karması karşılaştı. Maltepe İlçe Karması rakibini 2-1 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu. Turnuvanın 4.'sü olan Küçükçekmece İlçesi Karması'nın kupasını İASKF Genel Başkan Vekili Fikret Sivri, Emin Sevim'e takdim etti. Turnuvanın 3.'süne kupa ve madalyalarının İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür ile İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karaman takdim etti.
Protokolde müsabakayı takip edenler arasında, İASKF Başkanı Ali Düşmez, İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür, İASKF Başkan Vekili Fikret Sivri, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karaman, İASKF Genel Başkan Yardımcısı Seymen Gençtürk, İASKF Genel Sekreter Yardımcısı Asım Özdemir, İASKF Denetleme Kurulu Üyesi Şenyurt Topal, Amatör Futbolun duayen ismi Yaşar Saçalan ve bir çok külüp yönetici, teknik direktörler, veliler tribündeki yerini aldılar.
Genel Başkan Ali Düşmez yaptığı konuşmada;
“Federasyon olarak 26 İlçede turnuvaya katılım olması bizi çok mutlu etti. Burdaki esas amacımız futbol branşına ve Türk futboluna katkıda bulunmak. Tabi başarılı olmuş takımları ve dereceye girenleri kutluyorum. Başarmak çok önemlidir. Bana göre ise en önemlisi turnuvaya katılmaktı. Çünkü burada bu gençlerimize sportif mücadeleyle birlikte Fair-Play anlayışını biz büyükler olarak anlatmamız önemli, bana göre öyle. Bu turnuva Fair-Play çerçevesinde tamamlandı.
Bizim burada keyifli mücadele olduğunu önce kendimize sonrada çocuklarımıza öğretmemiz lazım. Ben katılan sporculara, velilerimize, yöneticilerimize ve bu turnuvada bize destek olan basın mensuplarına teşekkürler ederim” şeklinde konuştu.