İASKF OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILDI

5253 sayılı Dernekler Kanunu ile 4721 sayılı Türk Medeni Kanununa göre Tüzük tadilatı nedeniyle Federasyonumuz Olağan Üstü Genel Kurulu 27.01.2016 tarihinde saat: 10.00’da Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapıldı.

 

Yapılan Genel Kurulumuza kulüplerimiz Genel Kurullarında seçtikleri 3 üye ile katıldılar. Genel Kurulun başlama saatinden önce delegelerimiz imza karşılığı hazırlanan delege kartlarını alarak Genel Kurula katıldı. Daha sonra İASKF Genel Sekreteri ve TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür’ün açılış konuşması ile Genel Kurul Başladı. Konuşmanın ardından Divan Heyeti seçildi, kulüplerimiz İstiklal Marşımızı okuyarak saygı duruşunda bulundu.

 

Divan heyeti yapılan Tüzük tadilatının sebepleri, eskisi ile arasındaki farklılıklara ilişkin kulüplerimizi bilgilendirdi, değişiklikleri kulüplerimize okudu.Bilgilendirmenin ardından söz alan TFF İcra Kurulu Üyesi ve Genel Başkanımız Ali Düşmez, 5253 sayılı Dernekler Kanunu ile 4721 sayılı Türk Medeni Kanuna istinaden yapılan Tüzük tadilatı hakkında kulüplerimize daha detaylı bilgi vererek neden Olağan Üstü Genel Kurula gidildiğini, yapılan değişikliklerin gereğini ve kulüplerimize faydaları ile sahalarda sağlıkçı görevlendirilmesi ve transfer ücretlerinde ki iyileştirmeler gibi yapılan projeler hakkında da kulüplerimizle fikir alışverişinde bulundu. Tüzük tadilatı için yapılan el kaldırma usulü oylama sonucu İASKF yeni tüzüğü Genel Kurulda oy birliği ile kabul edildi.

 

Oylama sonrasında karşılıklı dilek ve temennilerin ardından Genel Kurul son buldu.