İASKF MİNİK KIZLAR LİGİ SONA ERDİ

IASKF Kadın komisyonunun tarafından düzenlenen minik kızlar senlik ligi bu yıl büyük bir coşkuyla Namık Sevik Stadında sezon kapanışını yaptı. 

2 Haziran Pazar günü yapılan sezon kapanışına TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez katıldı. Genel Başkanımızın yanı sıra TFF Marmara Bölge Müdürü Gür Onar, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman Özgül, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, kadın hakemlerimiz, spor hocaları, sporcu aileleri ve amatör spor camiası temsilcileri katıldı.

Yapılan organizasyonda bir konuşma yapan Genel Başkanımız Ali Düşmez kadının spordaki yerinin önemine dikkat cekerek, Kadın komisyonumuza ve katılımcı tüm kulüplere Fair-Play ruhuyla ve şenlik havasında geçen organizasyon için teşekkürlerini iletti. Biz Büyük Bir Aileyiz sözünün spordaki kadın temsilcilerimiz ile tam anlamına kavuştuğunu belirten Genel Başkan Ali Düşmez, tüm sporculara ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

Tören sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sporcularımız için gönderdiği hediye ve kumanyaların yanı sıra katılımcı sporcularımızın ve lig boyu emeği geçenlerin madalya ve sertifikaları Genel Başkanımız Ali Düşmez ve Kadın Komisyonumuz tarafından takdim edildi.

Federasyonumuz adına bu organizasyona katılan tüm kulüplerimize, emeği geçen herkese ayrıca yardım ve desteklerinden ötürü İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş’a teşekkürlerimizi sunarız.