İASKF KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BÜYÜK KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

İASKF ve Kızılay işbirliği ile düzenlenen "Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır. Haydi Gönüllü Kan Bağışcısı Olmaya" kampanyası (16.06.2012) Cumartesi günü Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.

İASKF Tarafından düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası, sporcular, yöneticiler, federasyon çalışanları ve çevre sakinlerinin de aralarında bulunduğu büyük bir katılımla 16.06.2012 cumartesi günü gerçekleşti.

Sabahın erken saatlerinde Orhan Saka Amatörler Evi'nde hazır bulunan yöneticilerimiz; kan bağışı konusunda topluma ve sporculara örnek bir davranış sergilediler. İASKF Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez, İASKF Genel Sekreteri Sayın Ali Tanrıyaşükür, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ahmet Karaman ev sahibi olarak sabahın erken saatlerinde kan bağışı yapmak için yerlerini aldılar. Günün ilerleyen saatlerinde Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerimiz kan bağışına büyük katılım göstererek desteklerini esirgemediler.
Sabahın erken saatlerinde gelerek bu görevini yerine getirmek isteyen ekiplerden biride Mecidiyeköy Spor Kulübü idi. Mecidiyeköy Spor Kulübü Başkan Sayın Bülent Zent ve Futbol Şube Sorumlusu Sayın Mazhar Uzun ile beraber diğer Yönetim Kurulu Üyeleri Kan Bağışı Kampanyası'na destek vermek için yerlerini almışlardı.
Sporun çok önemli noktalarında bulunan yöneticilerin, sporcularımızın beraber bulunduğu bu ortamda, büyük aile olmanın da ortak paydaları gözler önüne serildi, biz bir aileyiz mesajı verildi. Kan Bağışı Kampanyasına bazı kulüpler yöneticileri bazı kulüpler ise takım halinde katıldılar.
Kampanyaya takım halinde ilk destek veren sabahın ilk saatlerinde Bakırköy Spor Kulübü oldu. U-19 ve U-17 kategorisinde mücadele eden sporcularla kampanyaya destek veren Bakırköy Spor Kulübü, tam teşekküllü olarak kampanyaya destek verdi.
Akşama kadar birçok Kulüp yöneticisi ve teknik adamın kan bağışında bulunduğu kampanya da; akşam saatlerine doğru Yavuz Sultan Selim Sporlu futbolcular Haznedar maçı sonrası kan bağışı yapmak için geldiler.
Orhan Saka Amatörler Evi'nin kapısına asılı olan kampanya pankartlarını gören çevre sakinlerinden de kampanyaya katılarak kan bağışın da bulunanlar oldu.
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak kampanyamıza destek veren yöneticisinden sporcusuna çalışanından çevre sakini duyarlı vatandaşlarımıza kadar teşekkürü bir borç bilir, kampanyanın gerçekleşmesinde etkin rol oynayan Kızılay sağlık ekibine verdikleri emek ve gösterdikleri hoşgörü için teşekkür ederiz.