İASKF  İstanbul Minik Kız Futbol Ligi Şampiyonu Dudulluspor Oldu

22 Nisan’da başlayan lig oynanan final karşılaşması işe sona erdi. Aktif olarak katılan dokuz takım, sıcağa karşın her hafta kızlarının gelişimi için ter döktüler. Artık bu ligin gediklileri Nurçelik, Dudullu ve Kemer üst düzey performanslar ortaya koydular. Her maça yol gelerek, ve en önemlisi de bir kuruş teşvik primi almadan çıkan Çerkezköy ve Beşiktaş patentli oyuncuların da katkısı ile performasını bir üst düzeye çıkartan Yeni Levent Konoklar bu sezonun güzel sürprizlerini yaptılar. Her maçta kızlarını geliştiren Sefaköy, Gülensu, Bakırköy Gençlik ve Rüzgarlıbahçe ile birlikte her kızımız, her takımımız şampiyon oldular.

Şampiyonlar arasında bir takımın birinci olması gerekiyordu. Finalde Duduluspor ile Akdeniz Nurçelik karşılaştılar ve Dudullusporlu  kızlarımız sahadan 2-1 galibiyet ile ayrıldılar. 

Akdeniz Nurçelik ikinci olurken, Çerkezköy 1923 üçüncü, Yeni Levent Konaklar ise dördüncülükte yer aldı. Takımlara kupa ve madalyaları İstanbul ASKF yönetim kurulu üyeleri Fikret Sivri ve Asım Özdemir takdim etti.