İASKF İLÇE ZİYARETLERİ KAPSAMINDA ÇATALCA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Başkanımız Ali Düşmez ve İASKF Yönetim Kurulu Çatalca Belediye Başkanı ve aynı zamanda İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Üner’i makamında ziyaret etti.

Genel Başkanımız ve İASKF Heyeti yapılan ziyarette Belediye Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Mesut Üner’e görevinde başarılar dilerken göreve geldiği günden bugüne kadar spora verdiği destek için ayrıca teşekkür etti.

Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette Genel Başkanımız Ali  Düşmez  ziyaretin ardından Sayın Mesut Üner’e  isminin yazılı olduğu bir Milli Forma hediye etti. Genel Başkanımız ziyaret sonrası yaptığı açıklamada amatör spor kulüplerine yapılan hizmetlerden ötürü kulüplerimizden gelen tepkilerin olumlu olduğunu ve daha iyi hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Çatalca Belediye Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mesut Üner de yaptığı açıklamada böyle bir camianın içinde olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Üner yaptığı konuşmada kendisinin de bir üyesi olan İASKF’nin kulüpler için yaptıklarından dolayı ayrıca çalışmalarından ötürü Genel Başkanımız Ali Düşmez’e de teşekkürleriniz sundu.