GÜNÜN MAÇLARI

İASKF, İ.B.B. GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜ VE KULÜPLER BİRLİKLERİNİ BULUŞTURDU!

İ.B.B. Gençlik Spor Müdürü'nün bizzat iştirak ettiği toplantıya İASKF Yönetim Kurulu ve ilimiz birlik başkanları katıldı.

İ.B.B.’nin her yıl olduğu gibi İstanbul’daki amatör spor kulüplerine dağıtacağı malzemeler hakkında görüş alış verişinde bulunmak üzere, 18 Eylül Çarşamba günü Orhan Saka Amatörler Evi'nde saat 11.00’de yapılan toplantıya İ.B.B. Gençlik Spor Müdürü Osman Avcı, İ.A.S.K.F. Genel Başkanı Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilimizin 25 ilçesi genelindeki kulüpler birliği başkanları katıldı.

Yapılan toplantıda kulüplerimizin ihtiyacı olan malzemelerin neler olacağı ve nasıl dağıtılacağı konusunda fikirler paylaşıldı. Genel Başkan Ali DÜŞMEZ bir araya gelmişken ilçelerdeki kulüplerimizin yerel sorunlarını masaya yatırarak birlik başkanlımızdan ilçe kulüplerin sorunlarını dinledi. Öncelikli sorunların ele alınacağını ve tesis sorunları için projeler üreterek yapılabilecek çalışmalara hız verileceğini belirttikten sonra malzeme yardımı için başta İ.B.B. Başkanı Kadir Topbaş olmak üzere Gençlik Spor Müdürü Osman Avcı’ya, hizmeti geçenlere ve de toplantıya katılan birlik başkanlarına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Gençlik Spor Müdürü Osman Avcı geçen yıl yapılan dağıtım ile ilgili olarak kulüpler birliklerinin gösterdiği ilgiye teşekkür ederek Kulüplerimizin İ.B.B. ile ilgili istek ve önerilerini dilekçe ile müracaat etmelerini önerdi. Avcı toplantıya gösterilen ilgiden ve çalışmalarından ötürü Ali Düşmez'e de ayrıca teşekkürlerini sundu.

Daha sonra toplantıya katılanlara tek tek söz veren Genel Başkan Düşmez soruları cevaplarken içerisinde bulunduğumuz camianın gücünün birlik ve beraberliğimizden geldiğini belirtirken, ilçelerimizdeki ayrılıkların sadece bulunduğu bölgeye değil tüm amatör spor camiamıza zarar verdiğini, beklentilerimizin sonuca ulaşması için birlik olmamız gerektiğini vurguladı.