İASKF HAFTALIK OLAĞAN TOPLANTISINI SULTANGAZİ'DE YAPTI

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, haftalık olağan toplantısını,  İASKF Yönetim Kurulu ve GOP Karadeniz Kulübü Başkan Vekili Şenyurt Topal ve İASKF As Başkanı ve aynı zamanda Beşyüzevler Kulübü başkanı Mustafa Koral’ın daveti üzerine Sultangazi’de yaptı.
 
Her hafta düzenli olarak toplanan ve İstanbul’un sporunu masaya yatıran İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Başkan Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla, 50. Yıl Mahallesi Şelale Restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.
 
Toplantının ev sahipliğini İASKF Yönetim Kurulu ve GOP Karadeniz Kulübü Başkan Vekili Şenyurt Topal ve Beşyüzevler Kulübü Mustafa Koral üstlendiler. Toplantıda Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği Başkanı Murat Yılmazer ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
 
İASKF Başkanı Ali Düşmez, bu toplantıların sürekli düzenlenerek, kulüplerin sorunlarını ve beklentilerini tespit etmeye ve çözümü konusunda gerekli çalışmayı yaparak, kulüplerin mağduriyetini en aza indirmeye çalıştıklarını ifade etti. 
 
Sorunlar masaya yatırıldı, projeler dinlendi
   
İASKF değişik ilçelerde toplantılar yaparak, Kulüp Yöneticilerinin dertlerini ve sorunlarını dinleyen İASKF Yönetim Kurulu Üyelerinin, Amatör futbol hakkında ileriye dönelik projeler konusunda fikir alışverişi yaptığı toplantıda, İstanbul’daki amatör kulüplerin sorunları masaya yatırılarak çözüm arandı.