İASKF Bu yıl da engelli çocuklarımızı yalnız bırakmadı

İstanbul Amatör Sor Kulüpleri Federasyonu daha önceki senelerde olduğu gibi amatör sporcularımıza destek vermeyi her daim sürdürmektedir.

Sporun amacının gençlerimize hizmet olduğundan yola çıkan iASKF, yanızca sporcu gençlerimizin değil, engelli çocuklarımızın da her zaman yanında oldu.

İşte bu anlayıştan yola çıkarak 2012 yılının bu son gününde Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Uygulama Okulu öğrencilerimize kapılarını açan iASKF geçen yıl olduğu gibi bu yıl da engelli çocuklarımızı yalnız bırakmadı.
İnşaatı tamamlanan Orhan Saka Amatörler Evi'nde ağırlanan engelli çocuklarımızın yılbaşı eğlencesine Genel Başkan Ali DÜŞMEZ, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet KARAMAN, Hasan CEVAHİROĞLU ve Basın Sorumlusu Necdet BAKIR katıldılar.
Engelli çocuklarımızla bizzat ilgilenen ve ağırlayan Genel Başkan Ali Düşmez yaptığı konuşmada engelli çocuklarımızın her zaman yanında olduklarını iASKF kapısının gençlerimize her ne yaşta olurlarsa olsun açık olduğunu ifade etti. Genel Başkan Ali Düşmez'e plaket takdim edilen yılbaşı partisinde engelli çocuklarımız gönlünce eğlendi.