İASKF 2. AMATÖR LİG KULÜPLERİYLE 23 NİSAN'DA BULUŞTU

iASKF Orhan Saka Amatörler Evi’nde 23 Nisan Pazartesi saat 19.00’da 2. Amatör Ligi Kulüp Başkanlarımızla birlikte bilgi alışverişinde bulunmak, yeni başlamış olan 2. amatör liginde başarılar dilemek maksadı ile kokteyl düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kulüplerimizle beraber kutlandığı ayrıca 2.amatör ligi kulüplerimizle görüş alışverişinin yapıldığı kokteyl saat 19.00’da başladı. iASKF tarafından yapılan organizasyona başta TFF Amatör Kurul Başkanı ve İASKF Genel Başkanı Sayın Ali DÜŞMEZ olmak üzere İASKF Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ayrıca 2. Amatör ligde mücadele eden kulüp başkanları ve sporcular katıldı.
Kokteylde bir konuşma yapan İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, yapılan ve yapılması planlanan birçok proje ile alakalı kulüplerimize bilgi verdi. Özellikle Ecrimisil ve tesisleşme sorununun büyük ölçüde kulüplerimize zarar verdiğini vurgulayan Düşmez şöyle konuştu;
“Federasyonumuz Yönetimi olarak bu işe başladığımız günde söylediğimiz gibi imkânlarımızı son ölçüsüne kadar kullanarak kulüplerimizin yararına çalışmalar yapacağız. Özellikle Ecrimisil, tesisleşme ve sağlık sorunları ile ilgili büyük aşamalar kaydettik. Yinede bunların yeterli olmadığını düşünüyoruz. Daha fazla, kulüplerimiz yararına neler yapabiliriz bunların çalışmasını sürdürüyoruz. Yakın zamanda bu yaptıklarımızın sonuçlarını almayı umut ediyoruz. Bu konuda kulüplerimizin de bizlere yardımcı olmasını ve tek bir çatı altında birleşerek bazı işleri başarmayı istiyoruz.”
Yapılacak olan İASKF U14 Karmasına da değinen Düşmez, bu organizasyona gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti ve katılan kulüplerimize teşekkürlerini sundu. Yapılan konuşmaların ve kulüplerimizin karşılıklı söz olarak görüş bildirmelerinin ardından toplu fotoğraf çektirilerek iyi niyet dilekleri ile toplantıya son verildi.