GÜZELHİSAR KULÜBÜNÜN 65. YIL KURULUŞU RAHMETLİ FUAT ÖZCAN’I ANMA GECESİ

Federasyonumuz üye kulüplerinden Güzelhisar spor kulübünün 65. Kuruluş Yıl dönümü için yapılan geceye Genel Başkanımız Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu üyelerimiz katıldılar.

Yapılan gecede Güzelhisar spor kulübünün çok değerli başkanı Merhum Fuat Özcan anılarak geceye katılanları hüzünlendirmiştir.

Merhum Başkan olarak kulübüne yapmış olduğu katkılar ile sporcularla beraber yaşamış olduğu sevinç ve üzüntüleri sergileyen sinevizyon gösterisi başta ailesi olmak üzere sporcuların gözyaşı dökmesi camiyada ne kadar sevildiğini ve daima özleneceğini ortaya koymuştur.

Güzelhisar kulübünün kuruluş gecesi bu duygular içerisinde adeta rahmetli Fuat Özcan'ın anma gecesi olarak kabul edilmiş ve gecede Sayın Genel Başkan Ali Düşmez de unutulmayarak kendisine kulübün bir forması verilmiştir.

Genel Başkanımız Ali Düşmez yapmış olduğu konuşmasında yaşanan bu acının ne olduğunu kendi kardeşini sahada kaybettiğinden çok iyi bildiğini ve Güzelhisar kulübüne elinden gelen yardımı yapacağını ifade ederek yöneticilerden bu kulübe üye yapılmasını istemiştir.

Gecede büyük ilgi ile karşılanan Genel Başkanımız geçen dönem millet vekillerinden Mehmet Sevilgen tarafından da takdirle anılmıştır.

Federasyon olarak Güzelhisar spor kulübünün 65. yıl kuruluş yıldönümünü kutlarken merhum Fuat Özcan'ı rahmetle anıyoruz.