Genel Başkanımız yapılan sahaları denetledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Başkanımız Ali Düşmez, TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ile Beykoz ilçesinde yapımı devam etmekte olan sahalarda bir dizi incelemelerde bulundu.

Genel Başkan Ali Düşmez yaptığı açıklamada “Türkiye’nin tüm illerindeki çalışmalarının ve takip ettikleri tesisleşme çalışmalarının ziyaretlerini fırsat buldukça gerçekleştiriyoruz. Bugünde kısa bir ziyaret için Beykoz’da ki çalışmaların son hallerini yerinde görme fırsatı bulduk. Buradan Gümüşsuyu, Beykoz ve Ortaçeşme, Kanlıca Sahalarının yapımının hangi aşamada olduğunu, çalışma arkadaşlarım ile birlikte yerinde görüp ilçeden ayrılacağız. Beykoz’daki spor alt yapı hizmetlerinin kazanılmasında katkısı olan Başta Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür ederim.” dedi.

Genel Başkanımız Ali Düşmez ’in saha denetlemesi için Beykoz ilçesine geldiğini öğrenen Spor Kulüpleri Başkanlarımızda, Gümüşsuyu, Beykoz ve Ortaçeşme Spor Kulüpleri sahalarına gerçekleşen ziyaretlere refakat ettiler.