GÜNÜN MAÇLARI

GENEL BAŞKANIMIZ SİLİVRİ’DE ÇOŞKU İLE KARŞILANDI

TFF Başkan Vekili TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, ilçe ziyaretleri kapsamında Silivri ilçesini ve kulüplerimizi ziyaret etti. Yapılan ziyarete Genel Başkanımızın yanı sıra TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür ve İASKF Yönetim Kurulumuz katıldı.

Toplantının ev sahipliğini ise Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaparken toplantıya ayrıca Çatalca Belediye Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mesut Üner ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve ilçe kulüplerimiz katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mesut Üner ise konuşmasında İASKF Yönetim Kurulu Üyesi olmaktan çok memnun olduğunu ve yönetim kurulu olarak kulüplerimiz için var gücü ile çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı konuşmada Genel Başkanımızın ilçe ziyaretinden oldukça memnun olduğunu söyledi. Kulüplerimize mevcut borçları ile ilgili yardımda bulunduklarını ifade eden Volkan Yılmaz, sonraki dönemlerde maddi katkının yanı sıra tesisleşme olarak da yardımda bulunacaklarını ifade etti.

Toplantıda pandemi süreci ve kulüplerin genel durumu hakkında bilgilendirme de bulunan Genel Başkanımız Ali Düşmez, kulüplerimize her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade ederken, mevcut pandemi sürecinde kulüplerimizin daha fazla mağdur olmaması için gece gündüz çalıştıklarını sözlerine ekledi. Genel Başkanımız ayrıca Silivri Belediye Başkanına saat hediye etti.