Genel Başkanımız öncülüğünde, İstanbul Şampiyonası öncesi Futbol Yıldızları Bir Araya Geliyor

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve TFF İcra ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez’in öncülüğünde,  9 Haziran Cuma günü saat 14.15’de Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda Amatör futbolda her yıl İstanbul’da sezonun şampiyonunun belirlendiği İstanbul Şampiyonluk müsabakası öncesi ‘’Europe Football’’ platformunun katkılarıyla bir gösteri maçı düzenlenecektir.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Omuz Omuza kampanyasına Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun destekleri çerçevesinde düzenlenen organizasyona Fransız Milli Takımı’nın  ve Real Madrid, Manchester United, Arsenal ve Barcelona ve PSG’nın efsane oyuncuları Robert Pires, Christian Karembeu, Abou Diaby, Philippe Christanval, , Sidney Govou gibi yıldızlar katılacaktır.

Türkiye’de yaşanan deprem felaketine dikkat çekmek, amatör taban birliklerinin üyeleri ve kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızın anısına, kamuoyunda depreme farkındalık yaratmak için bu organizasyonu tüm gönüllü amatör spor camiası olarak gerçekleştiriyoruz. Tüm spor camiamızı bu anlamlı organizasyonumuza katılmaya bekleriz.

Böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması ve gerekli tedbirleri hep beraber almak ümidiyle…

Saygılarımızla.