GENEL BAŞKANIMIZ İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

04 Mart 2016 tarihinde TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali DÜŞMEZ, TFF İl Temsilcisi ve Genel Sekreterimiz Ali Tanrıyaşükür ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile beraber, Zeytinburnu Hasan Doğan Tesislerinde, Zeytinburnu Kulüpler Birliği ve ilçe kulüpleri ile bir araya geldi.


Yapılan ilçe ziyaretinde kulüplerimiz ile bir araya gelen Genel Başkanımız, yapılan bir çok projenin yanında kulüplerimiz için hayati önem taşıyan sahalara sağlıkçı atanmasıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Yapılacak projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunan Düşmez, Yönetim Kurulu olarak hizmetlerine devam edeceklerini ve kulüplerimizin menfaatleri için daima çalışacaklarını sözlerine ekledi.


TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür ve Yönetim Kurulu üyelerimizin de kulüplerimiz ile fikir alışverişinde bulunduğu ziyarette, federasyon heyetimiz tesisleri de inceleme fırsatı bulmuş oldu.


Yapılan ziyaret sonunda Genel Başkan Düşmez, hizmetlerinin ve ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekleyerek kulüplerimize teşekkür etti.


Daha sonra Genel Başkanımız Ali Düşmez, TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür ve federasyon heyetimiz ile beraber, kulüplerimizden Pınar Sporun gecesine katıldılar. Gecede konuşma yapan Genel Başkanımız ve TFF İl Temsilcimiz yapılan gecede Pınar Spora Yönetimine ve davetlilere teşekkür ederken, kulübümüze de başarılar diledi.