GENEL BAŞKANIMIZ ALİ DÜŞMEZ'İN DOĞU İLLERİ ZİYARETİ

Genel Başkanımız Ali Düşmez Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 80.cisi olan Tunceli ASKF'yi kutlamak ve Dersim Spor Kulübünün 21 yıl aradan sonra şampiyonluk kupasını vermek için Tunceliyi ziyaret etti.


Doğu illerimizde bazı federasyon başkanları ve kulüpleri ile bir arada olmayı arzu eden Düşmez, önce Malatya'ya hareketle burada Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Amatör Federasyon Başkanı Seyfullah Özdemir ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı. Geceyi Malatya'da geçiren Genel Başkan Bölge Müdürü, Amatör Federasyon Başkanı ve Yönetimi ile Tunceli'ye hareket etmiş bu arada Elazığ Federasyon Başkanı Şerifoğulları ve Yönetimi kendisini karşılayarak kafileye iştirak etmişlerdir.
Tunceli'de Genel Başkan ve beraberindekileri Tunceli Vali Yardımcısı kapıda karşılayarak kendisini ağırlamış ve Tunceli ili hakkında bilgi vermiştir. 21 yıl aradan sonra şampiyonluğu Tunceli-Dersim spora kazandıran kulüp başkanı ve yönetimi kupa merasimi için Genel Başkanımızı sahaya davet ederek, Genel Başkanımız Vali Yardımcısı ve beraberindekilerle sahaya gelerek şampiyon olan Dersim Spora kupasını vermiştir. Kupa merasiminde Tunceli'de olmaktan çok memnun olduğunu ifade eden Genel Başkan şampiyon olan Dersim Sporun Başkanı, Yönetimi ve katılan herkesi kutlayarak sporun barış, kardeşlik anlayışı ile toplumumuzu bütünleştirici bir faaliyet olduğunu bundan sonra Tunceli'nin sosyal faaliyetlerinde önemli bir yer alacağını söyleyerek başarılarının devamını dilemiştir.
Kutlamalar sonrası Elazığ'a gelen Genel Başkan Ali Düşmez ve beraberindekiler burada davul zurna eşliğinde karşılanarak Elazığ Başkanı ve Yönetimiyle beraber akşam yemeği yenmiş ve iştirak eden Amatör Federasyon Başkanlarımızın sorunlarını yerinde görmek ve neler yapılabileceği hususunda projeler üretmek adına geldiğini ve bundan sonra daima beraber olunacağını söyleyerek İstanbul'a dönmek üzere yanındakilerle ayrılmışlardır.