GÜNÜN MAÇLARI

GENEL BAŞKANIMIZ ALİ DÜŞMEZ, TFF YÖNETİM KURULU'NA YENİDEN SEÇİLDİ.

Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü gereğince, 01.06.2021-31.05.2022 dönemi ile ilgili olarak TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara'da bugün toplandı.

JW Marriott Oteli'nde saat 10.00'da başlayan TFF Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu'na TFF Başkanı Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile delegeler katıldı, 219 delegenin katılımıyla başlayan genel kurulun divan başkanlığını, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un kulüp başkanı Murat Sancak yapı.

Toplantıda, Olağan Seçimli Genel Kurul'a kadar görev yapmak üzere TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçimi ile birlikte Olağan Mali Genel Kurul gerçekleştirildi.

Mehmet Büyükekşi, TFF'nin yeni başkanı oldu

Mehmet Büyükekşi'nin konuşmasının ardından, genel kurulda başkanlık seçiminin oylamasına geçildi. Seçime tek aday olarak giren Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.

Yıllarca amatör spora emeği geçen, amatör spor ve kulüplerimiz için durmaksızın çalışan TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, yapılan kongrede seçim listesinde yer alarak TFF Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden seçildi.