GENEL BAŞKAN ALİ DÜŞMEZ VE YÖNETİM KURULUMUZ, SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKANIMIZ ALİ DÜŞMEZ VE FEDERASYONUMUZ YÖNETİM KURULU SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİ


Genel Başkanımız Ali Düşmez Amatör sporun sorunlarını ve yapılması arzu edilen önerileri sunmak üzere,Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte İstanbul Valimiz Sayın Vasip Şahin’ni makamında ziyaret etti.


Valilik makamında sıcak bir karşılama ile kabul edilen Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu, görüşmede amatör kulüplerimizin sorunlarını dile getirerek yöneticilerimizin kısıtlı imkanlarla kulüpleri için hizmet vermeye çalıştıklarını alt yapılara önem vererek gençlerimizin sosyal alanda sağlıklı yetişmeleri ve bilinçli gelişmelerine önemli katkı sunduklarını ilimizde ve ülkemizde daha fazla spor alanlarına ihtiyaç duyulduğunu ve de müsabakaların sağlıklı, güvenli oynatılabilmesi için emniyete ihtiyaç duyulduğunu söyledi.


Sayın Valimiz Vasip Şahin, Gençlik ve Spor Müdürlüklerine ait saha ve kapalı salonlarından istifade edilmesi ayrıca Büyükşehir Belediyesince okullarımızda yapılan spor salonlarında amatör kulüplerimizin faydalanması hususunda spordan sorumlu Vali Yardımcısına konunun bizzat iletileceği ve de kulüplerimizin bölgelerinde ki bu gibi tesislerde çalışma yapmalarının çok doğal olduğunu söyledi.


Genel Başkan Ali Düşmez görüşmeler sonunda günün hatırası olarak Sayın Valimize forma hediye etti. Federasyonumuzca taleplerimizi belirten dosya Valimize verilerek, bizzat Genel Başkanımız Sayın Valimizi Orhan Saka Amatörler Evinde ağırlamaktan çok memnun olacağını söylemiş, federasyonumuza davet etmiştir.