FIFA U20 Dünya Kupası'nda A ve B Grubu'nda 2. maçlar oynandı

FIFA U20 Dünya Kupasında A ve B Grubunda 2. maçlar oynandı
Geri
İleri

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda bu akşam A Grubu'nda Fransa-ABD ve İspanya-Gana maçları; B Grubu'nda ise Küba-Nijerya ve Portekiz- Güney Kore karşılaşmaları oynandı.

Fransa 1-1 ABD

İstanbul'da oynanan FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası A Grubu maçında Fransa ile ABD 1-1 berabere kaldı. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada Fransa'nın golünü 48. dakikada (Penaktıdan) Sanogo atarken, ABD'nin golünü 85. dakikada Cuevas kaydetti.

İspanya 1-0 Gana

A Grubu'nda oynanan günün diğer maçında ise İspanya Gana'yı 1-0 yendi. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada İspanya'nın golünü 13. dakikada Jese kaydetti.

Küba 0-3 Nijerya

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan B Grubu maçlarının ilkinde Nijerya, Küba'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmada Nijerya'nın gollerini 19 ve 22. dakikada Umar ile 67. dakikada Ajagun attı.

Portekiz 2-2 Güney Kore

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası B Grubu'nda oynanan diğer maçta Portekiz ile Güney Kore  2-2 berabere kaldı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki karşılaşmada Portekiz'in gollerini 3. dakikada Aladje, 60. dakikada Bruma atarken, Güney Kore'nin golleri 45. dakikada Ryu Seungwoo ve 76. dakikada Kim Hyun kaydetti.