FEDERASYONUMUZDAN HABERLER

Genel Başkan Ali Düşmez ve Yönetim Kurulumuz almış olduğu kararla Bakırköy, Güngören Bahçelievler, Esenler ve Bağcılar ilçelerimizde, Çatalca'da bölgesinde ise; Silivri, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Esenyurt, Arnavutköy, Beylikdüzü ilçelerimizdeki Kulüp Başkan ve Yöneticileri ile bir araya gelerek kulüplerimizin sorunlarını dinlemek Federasyonumuzun çalışmaları ve projelerini anlatmak maksadıyla bir araya geldi.


Her iki toplantımıza da katkı sunabilmek ve Spor Genel Müdürü olarak sorunları yerinde muhataplarından almak için Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'ın da katılması bizleri onurlandırmıştır.


Genel Başkan Ali Düşmez yapmış olduğu konuşmasında; bugün gelinen nokta da Amatör Kulüplerimizin kendisini ve Yönetimini desteklemelerinden dolayı teşekkür ettikten sonra Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ederek Cumhuriyetimizin 92. yılını kutladı. Amatör Kulüplerimiz için yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını, futbolcu, yönetici olarak geçmişten gelen deneyimleri ile hizmetin sınırsız olduğunu, sahalara sağlıkçı verilebilmesi için zor aşamalardan geçerek işin sonuna gelindiğini söyleyen Düşmez, bugün yapılan toplantılarda kulüplerimizin sorunlarını dinleyip kendilerine söz verileceğini, bu nedenle Sayın Genel Müdürümüzle beraber olmanın mutluluğunu ifade edip kulüplerimize söz verdi.


Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan Cumhuriyetimizin 92.yılını ve Kulüplerimizin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak sözlerine başlarken,gençlerimize çok önem verilmesini ve onların gelecekte Cumhuriyete sahip çıkarak bilinçli fertler olarak toplumumuza faydalı bireyler olacağını, Genel Müdür olarak göreve geldiğini günden bugüne, yapılan hizmetlerin Türkiye genelinde çok daha fazlasının yapıldığını ifade ederek spor ailesinin her sahada kendisini desteklemesinden dolayı da spor kulüplerine yürekten teşekkür etti.


Toplantıda söz alan kulüp başkanları; hizmetlerden memnun olduklarını ancak bazı ilçelerde tesis sıkıntısı çekildiğini dile getirirken bu gibi toplantıların çok faydalı olacağını fakat İl Hakem Kurulu Üyelerinin de toplantılarda olmasını söyleyerek Spor Genel Müdürümüze ve Genel Başkanımıza bu önemli günde kendileriyle beraber olmaktan çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Federasyonumuz tarafından, Bakırköy'de ve Çatalca'daki yapılan ilçe ziyaretlerinde katılımın çok yüksek olmasından dolayı memnuniyet belirtilirken, gösterilen ilgi ve alaka için tüm kulüplerimize teşekkür edildi.


Daha sonra bölgeden ayrılan Spor Genel Müdürümüz, Genel Başkanımız,TFF İstanbul İl Temsilcimiz ve İASKF Yönetim Kurulu üyelerimiz, Üsküdar ilçemizde Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Gürlü tarafından tertiplenen ve ilçedeki kulüplerimizin sporcularıyla iştirak ettikleri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’inde katıldığı toplantıda bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Genel Başkanımız Ali Düşmez ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a ziyaretlerinden ve yapılan toplantıya katılımlarından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek teşekkür etti.