FEDERASYONUMUZDAN HABERLER

Nike Premimer Cup U15 Türkiye Şampiyonasıfinalleri 10-11 Nisan 2015 tarihlerinde Beylerbeyi sahasında yapıldı. Turnuva,müsabakaya katılan Galatasaray, Kasımpaşa, Bursa Arabayatağı ve Antalya DSİtakımları arasında oynandı.

10 Nisan 2015 tarih günü yapılanmüsabakalarda finale Galatasaray ve Kaşımpaşa takımları kalmış Bursa ve Antalyatakımlarının 3.lük ve 4.lük  için mücadeleedecekleri kesinleşmiş oldu.

11 Nisan Cuma günü oynananmüsabakalar için Genel Başkanımız ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez şampiyonolan takıma kupasını vermek üzere geldiği Beylerbeyi sahasında maçları MilliTakımlar Sorumlusu Fatih Terim’le beraber yan yana oturarak izlemiş, müsabakaaralarında amatör futbolun gelişmesi ve daha yaygın turnuvalar yapılarak futbolcularınöne çıkması hususunda uzun uzun görüşmeler yapıp Amatör Kurul Başkanı olarak bilgialış verisinde bulunmuşlardır.

Ayrıca Fatih Terim, Beykoz’dabulunan engelliler okulunu ziyaret için ricada bulunan Genel Başkanımız Düşmez’e memnuniyetle ziyaret edeceğinin sözünüvermiştir.