FEDERASYONUMUZDAN HABERLER

Federasyonumuzun Genel Başkanı Sn. Ali DÜŞMEZ ve Yönetim Kurulu üyelerimiz kulüplerimizin sorunlarını alabilmek ve federasyonumuzun çalışmaları hakkında bilgi sunmak üzere ilçe gezilerine başlamıştır.

Yönetim kurulumuzca yapılacak program ile önerilecek davetlere tarih belirleyerek toplantılara katılacak Başkan ve Yönetim Kurulumuz 28 Ocak 2015 tarihinde Sultangazi ilçesinde bulunan kulüplerimizin davetiyle bir araya gelerek toplantı yapmıştır.

Kulüp başkanlarımızın sorunlarını dinleyerek sorulara cevap veren Genel Başkanımız,bugüne kadar yapılan çalışmalar ve verilecek hizmetler hakkında bilgi vererek kulüplerimizin daima önerilerine özen gösterileceğini yapıcı bir anlayışla onların yanında yer alacağını söylemiştir.

İstanbul’da müsabakaların fazla oynandığı en az beş sahamızın Spor Genel Müdürlüğü vasıtasıyla ıslah edilerek sağlıklı bir hale getirileceği hususunda girişimde bulunduğunu,Genel kurulumuzdan sonra transfer harçlarında indirim yapıldığını, ecrimisil borçlarını olan kulüplerimizin torba yasaya koydurarak yeniden yapılandırılmasına yardımcı olunduğunu sağlık konusunda sosyal güvencesi olmayan sporcularımızın tedavileri için protokol yapıldığını ayrıca iki hastane ile anlaşma yapılarak sporcularımızın MR’larının 12,00 TL ‘ye çektirip her türlü muayenelerinde önemli indirim yapıldığını, en önemlisi Sağlık Bakanımız ile yapılan görüşmeler neticesinde sahalarımıza sağlıkçı verilmesi hususunda son noktaya gelindiğini söyleyerek kulüplere hizmet için her türlü fedakârlığın yapılacağını ifade etmiştir.

Toplantı sonrası kulüplerimizin memnuniyeti ve konuşmaların verimli geçmesi Başkanımızı ve katılan Yönetim Kurulu Üyelerimizi mutlu etmiştir.