FEDERASYONUMUZDA SPOR ADAMLARI İÇİN KURANI KERİM VE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuzda 11 Aralık Çarşamba günü Akşam ile Yatsı namazı arasında spora hizmet etmiş ve ebediyete intikal eden tüm spor adamları için Kuranı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kulüp yöneticilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen program Federasyonumuz İstinye Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda spora hizmeti geçen merhum isimlerin aziz ruhları için dualar okundu.

Mevlid-i Şerif programı yemek ikramı ile sona erdi. Programın son bölümünde bir konuşma yapan TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımuz Ali Düşmez amatör spor için taş üstüne taş koyan, hizmet eden herkesi anmak amacıyla böyle bir program düzenlediklerini belirterek kendilerinin  de ebediyete intikal edildiğinde aynı şekilde anılmak istediklerini söyledi.

Düşmez “En önemlisi bizim için bir tuğla koyan da, yirmi tuğla koyan da ayrı ayrı değerlidir. Amacımız bu güzel insanları anarak ruhlarına dua etmektir. Kemal Bektaş ağabeyimiz de bu fikrin mimarlarındandır. Bizleri yalnız bırakmadığınız içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar spora hizmet edip vefat eden tüm büyüklerimizi rahmetle anıyoruz. Hepsinin mekânları cennet olsun. Bizler de görev yaptığımız süreç içinde bu koltuklarda gençlerimiz için bir ışık yakmak istiyoruz. Görevlerimizi bıraktıktan ve bu dünyadan göç ettikten sonra da güzel anılmak ve hoş bir seda bırakmak istiyoruz. Koltukla, parayla pulla bir yerlere gelinmiyor. Hepsi gelip geçici. Amatör spora hizmet edenleri her zaman yad edeceğiz. Bu işte her ne yapılmışsa çok güzel yapılmıştır.” şeklinde konuştu.