FEDERASYONUMUZ TFFHGD’Yİ ZİYARET ETTİ

İASKF ve TASKK Genel Başkanı aynızamanda TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, 14 Mayıs günü saat 19.00’dayapılan toplantı ile TFFHGD’yi ziyaret etti. Yapılan toplantıya Genel Başkanımızınyanı sıra Sayın Mehmet Baykan ve TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, İASKFYönetim Kurulu Üyeleri ve TFFHGD üyeleri katıldılar.

Toplantıda söz alan Sayın MehmetBaykan bugüne kadar sporun her kademesinde görev aldığını, gerek hakem camiası ileortak çalışmalarda gerekse sporun diğer dallarında üzerine düşen görevlerilayıkıyla yapmaya çalıştığını ifade etti. Bundan sonra görev alacağı hususlardada aynı şekilde görevini yapmaya gayret edeceğini sözlerine ekledi. Toplantıyakatılan Cüneyt Çakır’a da övgüler yağdıran Baykan, bundan sonraki görevlerindebaşarılar dilerken Şampiyonlar Ligi Finalinde görev almasını temenni etti.

Daha sonra söz alan GenelBaşkanımız Ali Düşmez’de mevcut durumlarla ilgili yapılan organizasyon veprojelerden bahsetti. Hakem camiası ve sporun diğer kurulları ile ortaklaşa yapılançalışmaların önemini belirtti. Biz büyük bir aileyiz sözünün önemini bu gibitoplantılarda bir kez daha vurgulandığını sözlerine eklerken Cüneyt Çakır’danda övgü ile bahsederek başarılarının devamını diledi.

TFF İstanbul İl Başkanı YemenEkşioğlu bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür ederken, ortak ve bir aileolarak çalışmanın sporun tüm kurumlarında önemli bir rol oynadığını söyleyerekbundan sonra yapılacak projelerde de aynı şekilde görev yapacaklarını belirtti.