FEDERASYONUMUZ, ÖZEL SPORCULARIMIZI MİSAFİR ETTİ

TASKK'ın 35. yıl dönümü olması sebebi ile 23.12.2015 Çarşamba günü Federasyonumuz Orhan Saka Amatörler Evinde Özel Sporcular için Yılbaşı Etkinliği yapıldı. Yapılan etkinlik ve yılbaşı eğlencesine Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrenci ve sporcuları katıldılar. Sabah verilen kahvaltıya katılan sporcu ve öğrencilerimiz Genel Başkanımız Ali Düşmez ve TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür tarafından karşılandı. Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerimizde bu güzel organizasyona eşlik ettiler. Daha sonra sporcu ve öğrencilerimiz kendi hazırladıkları gösteriler eşliğinde şarkılar söylediler ve doyasıya eğlendiler.


İstinye'de bulunan Orhan Saka Amatörler evinde çok özel bir program vardı. İASFK ve TFF İstanbul İl Temsilciliğinin destek verdiği Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ( Okulu ) Yeni Yıl Kutlaması geçen sene olduğu gibi bu sene de Amatörler evinde gerçekleşti.


Orhan Saka Amatörler evinde 100'ü aşkın misafirini konuk eden TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASFK Başkanı Ali Düşmez, ve TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür böylesine anlamlı bir sosyal projeye katkı sunmanın mutluluğunu program boyunca fazlası ile yaşadı. Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğretmen ve öğrencileri gerçekleşen kahvaltının ardından kurdukları özel orkestra ile 3 parçayı yorumlarken ortaya çıkan görüntü anlam yüklü idi. Güzel bir çalışmanın ürünü olan müzik bölümünegerek diğer öğrenci ve velilerinden ve gerekse de ev sahibi konumunda olanİASFK temsilci ve görevlilerinden coşku dolu alkışlar fazlası ile geldi.


Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ( Okulu ) Müdiresi Şevil Yelsevi yaptığı açıklamada son derece keyif aldıkları, mutlu anları yaşadıkları güzel bir gün geçirdiklerini söylerken," Bize bir kez daha kapılarını açan Ali Düşmez Beyefendiye, TFF İstanbulİl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür'e, Yönetim Kurulu Üyelerine, müthiş bir koşturma içerisinde bizlere hizmet sunma gayretindeki personellerine en kalbi duyguları mile teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Her birinin gerek biz eğitmenlerinin,gerekse de öğrencilerimiz ile ailelerinin nezdindeki yerleri çok özeldir."diye konuştu.


Programın kahvaltı ve müzik-eğlence bölümünün ardından Ali Düşmez için getirilen sürpriz doğum günü pastası güne çifte heyecan katan hadise olarak dikkatlerden kaçmadı. Başkan Düşmez, pastayı okul öğrencileri ile birlikte kesti. Okul Müdürü Şevin Yelseli okul öğrencilerinin kendi yaptıkları hediyeleri Ali Düşmez'e takdim ederken, program sonunda bu kez Genel Başkanımız Ali Düşmez'den katılan öğrenciler yeni yıl hediyeleri takdim edildi.