FEDERASYONUMUZ İLE İBB GENÇLİK MÜDÜRÜ BİR ARAYA GELDİ

AMATÖR KULÜPLEREMİZE MALZEME YARDIMI İÇİN FEDERASYONUMUZ İLE İBB GENÇLİK MÜDÜRÜ ORHAN SAKA AMATÖRLER EVİNDE BİR ARAYA GELDİ

Amatör spor kulüplerimizin sorunlarına çözüm için Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi, Valilik, İlçe Belediye Başkanlıkları ile kurum ve kuruluşlarla daima temasta bulunan federasyonumuzun yönetim kurulu üyeleri, kulüplerimize malzeme yardımı için İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk ve İBB yöneticileri federasyonumuzda Ali Düşmez başkanlığında bir araya geldi.

Toplantıya birlik başkanları yanında amatör spor kulüp başkan ve yönetim kurulu üyeleri de iştirak ederken yapılacak malzeme yardımı hakkında bilgi sunuldu. Ayrıca belediyeye ait sahalar ile ilçelerimizde eksikliği duyulan tesisleşme hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkanımız Ali Düşmez, malzeme yardımlarından önce ilimizde spor tesisine daha çok ihtiyaç duyulduğunu,  belirlenecek yerlerde spor sahaları yapılmasının amatör kulüplerimize müsabakalar yanında antrenmanlarını yapabilmeleri için çok önemli hizmet olacağının altını çizdi. İBB tarafından yapılacak malzeme dağıtımının federasyonumuzla müşterek yürütülen çalışma ile yapılacağından kısa zaman içerisinde belirlenecek tarihte planlanarak kulüplerimize dağıtılacağı ifade edildi. Başkanımız Ali Düşmez, amatör kulüplerimize yapılan yardımlardan dolayı İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk’e teşekkür etti.