FEDERASYONUMUZ İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Başkanımız Ali Düşmez, kulüplerimize daha iyi hizmet edebilmek ve onların sıkıntılarını yerinde dinleyebilmek için ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Genel Başkanımızın yanı sıra TFF İstanbul İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Silivri ve Avcılar ilçelerimizde kulüplerimizle buluştu.

Aynı zamanda TFF Amatör Kurul Başkanı da olan Ali Düşmez, İlçe Birlik Başkanları nezdinde beraberce ilçe ziyaretlerinde bulunarak kulüplerimizle bizzat görüşüp sıkıntı ve sorunlarını dinleyerek bu konulara çözüm arayışında bulunuyor.

En son yapılan ilçe ziyaretlerinde Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve ilçe kulüpleri ile bir araya gelinerek aynı zamanda Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile de görüşüldü. İlçe Belediyeler ile kulüpleri bir araya getiren Genel Başkanımız, mevcut belediyelerimizle kulüplerimizi aynı platformda dinleme ve sorularına yanıt verme imkânı buldu.

Genel Başkanımız, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a forma hediye ederken ilçenin ivedi yapılması gereken sportif faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde de bulundu.

Toplantının ardından Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan’ın misafir ettiği heyet kulübün tesislerinde tüm ilçe kulüp başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi. İstanbul’da yaptıkları çalışmalardan da bahseden Genel Başkan Ali Düşmez, yaptığı bilgilendirmenin ardından tek tek Silivri kulüplerinin sorunlarını dinledi.

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından yapılan toplu resim çekimi sırasında ilçe kulüplerimiz Genel Başkanımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Daha sonra Avcılar ilçesi kulüpleri ile bir araya gelinen toplantıda ilçe kulüplerimiz yoğun ilgi gösterirken, Genel Başkanımız Düşmez, burada yaptığı görüşmeler sayesinde kulüplerimizden yerinde bilgi edinme ve fikir alışverişi yapma fırsatı buldu.

Yapılan ziyarete Avcılar Belediye Başkanı Sayın Av. Turan Hançerli, Dünya Engelliler Günü dolayısı ile başka bir organizasyonda bulunduğundan dolayı katılamadı. Toplantıya yolladığı şifai haber ile katılamadığından dolayı üzüntülerini dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli,  yapılan ziyaretin, ilçe kulüplerinin sorunları ve çözüm üretilmesi adına büyük önem taşıdığını dile getirerek toplantı heyetine teşekkürlerini sundu.